LA SENIA 5 JESUS Y MARIA 0

Entrenadors: David Mingorance i Albert Villarroya
JUGADORS: JAIRO, JUAN, ÀLEX, MIQUEL, JOEL, JUAN DIEGO, GABI, AITOR, JAUME, QUIM I CAPI. TAMBÉ: MIHAI, ORIOL, ROGER, RAUL, PAU I MARC.
GOLS: CAPI (2), AITOR I GABI (2)

DESTACAT: GABIPer fi el gran joc de l’aleví es veu reflectit en el marcador final.
El matx jugat aquest dissabte a les 12 del migdia a l’estadi municipal de La Sénia ha tingut un clar dominador, el conjunt groguet, que abans d’obrir el marcador ja havia disposat de tres clares oportunitats que el porter rival ha impedit que es convertissin en gol.
Al minut 17, Capi ha obert el marcador, i ha dissipat tots els dubtes que comença ha haver-hi al cap d’aficionats, entrenadors i jugadors. Abans del descans l’electrònic ja mostrava un clar 3-0, gràcies als gols d’Aitor i Gabi.
A la segona part els seniencs han seguit atacant i jugant molt bé per tal de assegurar els tres punts, ja que no seria el primer cop que es perden uns punts pràcticament assegurats. Així doncs, han acabat arribant el quart i cinquè gols, obra de Capi i Gabi, que d’aquesta manera han repetit.
En definitiva, partit i resultat que ja mereixien els jugadors de l’aleví, i que demostra que el lloc ocupat a la classificació no es correspon amb la realitat. Felicitats a tots els xiquets, i a seguir igual!