viernes, 18 de diciembre de 2009

MASDENVERGE 5 LA SENIA 11

Alineació: Porteria: Jordi Dauden / Aleix Tortajada
Jugadors: José Hernandez, Jordi Querol, Marc Cabanes, Gerard Fábrega, Daniel Martínez, Lluis Capitan,Albert Abella, Samuel Gallardo i Renato Ille.

Partit en que els jugadors han jugat com un de sol, cal destacar l’actuació de Jose que ens ha regalat 4 gols.

1r.Quart: 0-2 Comença el partit amb molta força, ja ens els primers minuts José s’avança i marca el primer, i al cap de 3 minuts amb un passi ràpid Renato marca el segon.

2n.Quart: 0-5 Aquest quart ha estat intens i emocionant, els jugadors han dominat al 100% i no han deixat passar la pilota de mig camp. Amb un joc estructurat i segur han començat a jugar i els gols arribaven tot sols.
1r.Jose
2n.Jose
3r.Dani
4t.Jose
5è.Gerard

3r.Quart: 1-2 Seguint la mateixa trajectoria han seguit jugant amb les mateixes ganes i no han tardat a fer gols. El primer ha arribat d’un bon passi del companys i ha rematat Renato, la segona oportunitat Lluís que no la deixat passar.

4t.Quart: 1-1 Aquest últim quart ha estat més igualat, i els jugadors han seguit defensant la seva porteria. Gerard ha igualat el quart am un gol.