lunes, 2 de febrero de 2009

OLIMPIC 2 LA SENIA 4

Victòria de les Senienques, en el partit aplasat que es va disputar al camp de l’Olímpic. Ja en les últimes jornades, l’equip femení, està destacant pel seu gran joc. Núria Callarisa, ens dona el primer gol als 6 minuts d’haver començat el partit. Aquest es disputa amb molta normalitat, un joc plàcid i prou tranquil. En el minut 12, l’equip contrari posa l’empat al marcador, donant un toc d’atenció a l’equip Senienc. Davant diverses ocasions, Laura posa la pilota al fons de la porteria. Un altre cop davant en el marcador, dona un vot de confiança, que fa que les ganes de jugar augmentin. En el minut 30, de nou Núria Callarisa fa el tercer gol per a la Sénia. Ja en la segona part, als 19 minuts de partit, arriba el que va ser l’últim gol per a l’equip, Núria Callarisa feia el quart gol. A falta de 5 minuts per finalitzar el partit l’Olímpic ens fa un segon gol, difícil d’aturar per part de Marta Vila. A destacar del partit, les ganes i el gran joc desplegat per la jugadora Sandra. Han jugat:
Alineació – Marta, Saray, Paula Duch, Núria Callarisa, Paula Abella, Míriam, Sandra Han jugat també, Tània, Jessica, Mireia Gols: 0-1→ min. 6
NÚRIA CALLARISA 1-1→ min. 12 1-2→ min. 20 LAURA 1-3→ min. 30 NÚRIA CALLARISA 1-4→ min. 49 NÚRIA CALLARISA 2-4→ min. 54