jueves, 5 de febrero de 2009

LA SENIA 4 JESUS CATALONIA 3

La Sénia: Chis, Didac , Xavi Pomada, Jordi, Sergi, Martí, Eric, Albert, Jordan, Ferran i Joan. (Kevin, Tomàs, Dani Cula, Xavi Garcia, Dani F i Tomàs)

GOLS: Ferran, Sergi i Martí (2).

Victòria extranya aconseguida pel conjunt senienc, acompanyada per un fort vent que deslluïa el joc. La Sénia ha començat jugant uns primers 20 minuts molt bons que ha fet que s’arribés ràpidament al 3-0. Potser això ha fet que els locals es confiessin i el joc ha canviat completament, fins que ha arribat el 3-1; del relaxament s’ha passat als nervis excessius.

En la segona part s’ha aconseguit de nou un gol, i un altre cop ha tornat el joc d’imprecisions. Quan faltaven 10 minuts els visitants han aconseguit el 4-2 i quan es complia el temps el 4-3. Per tant, s’han rebut tres gols a casa, massa si es té en compte el que ha ofert l’equip visitant.

Victòria que deixa, però, un mal regust que ha de fer aprendre els nostres jugadors. Si es vol seguir amb aquesta bona ratxa, cal prendre bona nota del que ha passat avui. Sempre es pot millorar...