Buscar este blog

domingo, 8 de febrero de 2009

NOTA DEL C.F LA SENIA

Toda la gestora, club y jugadores de esta entidad acompañan el sentimiento a los familiares del joven jugador David Lopez de la Rapitenca y tambien a esta entidad deportiva que fallecio el fin de semana.

NOTA DEL EQUIPO JUVENIL

Hola amics del blog, som el juvenil del Club de futbol la Sénia.

Mai hem aportat cap text a aquest blog, sense tindre en compte les cròniques que es publiquen cada setmana escrites pel nostre delegat sobre els resultats.

Són moments durs i difícils de superar i per això hem cregut oportú aportar aquest text i publicar-lo a la nostra pàgina web.

Degut a les circumstàncies que ens hem trobat ens veiem obligats a escriure un petit text d’homenatge a un company de la Unió Esportiva Rapitenca mort la matinada del diumenge 8 de febrer de 2009 en un accident de tràfic. Tots ens hem quedat sorpresos quan ens hem assabentat de l’ ocorregut. A tots ens ha vingut a la memòria la seva esquerra, els seus gols de falta amb un xut impecable, (tots tremolàvem quan hi havia una falta a la frontal de l’àrea i David agafava la pilota), la seva velocitat per la banda, els seus regats... Pensar que mai més podrem tornar-lo a veure com a rival i principalment com a un company dels que tota la vida ens hem trobat voltant pels camps de futbol se’ns fa molt i molt difícil i per això tots plegats (jugadors, entrenadors, delegat i membres del cos tècnic) volem donar ànims i el màxim suport de part del C.F. La Sénia a la seva família, companys de la Rapitenca , amics i persones més íntimes del jugador.

En moments difícils com aquest, s’ha de deixar a banda tota la rivalitat i les històries que setmana darrera setmana transcorren dintre del terreny de joc i intentar tots plegats seguir endavant.

ÀNIMS a tots.

Sempre et recordarem allí on estigues David!!