LA SENIA 7 ROQUETENC 1

LA SÉNIA 7 – Roquetenc 1

La Sénia: Chis, Didac , Xavi Pomada, Eric, Sergi, Jordi, Albert, Jordan, Ferran, Tomàs i Martí (Kevin, Dani F., Dani Cula, Xavi Garcia, Joan i Alex)

GOLS: Jordi, Jordan (2), Martí (2), Tomàs i Sergi.

Partit jugat sota la pluja, que ha fet que el camp no estigués en les millors condicions per jugar a futbol. En la primera pilota que ha anat cap a la porteria local, en el primer minut de partit; l’estat del camp ha fet que el porter dubtés en la seva sortida i els visitant s’han posat per davant. Aquest fet ha provocat la immediata reacció local, i al cap de dos minuts Jordi ha aconseguit tornar a anivellar el partit. Els locals han seguit pressionant la porteria local i això ha fet que anessin pujant gols fin el 6-1 amb que ha acabat la primera part.

La segona part ha tingut poca història. El camp estava en unes condicions bastant dolentes, hi ha hagut poques ocasions i un joc poc combinat. No ha estat fins el darrer minut que Sergi Bort ha fet un slalom evitant contraris i ha aconseguit el definitiu 7-1.

Nova victòria i la setmana vinent partit molt important contra el C.D. Tortosa, que es troba en la part alta de la classificació, iqual que La Sénia