domingo, 3 de abril de 2011

SANTA BARBARA 1 LA SENIA 6

SANTA BÀRBARA: Ferran, Constantin, Josep, Miguel, Miquel, Marc, Jordi. També van jugar: Didac, Aleix, Didac, Tàrrega, Victor, Joan.

C.F. LA SÉNIA. Joan, Felix, Dani, Oscar, Ferran, Jordi, Gerard. També van jugar: Marc, Roger, Neus.

Gols: 0-1 Oscar (11‘), 0-2 Gerard (12’), 1-2 (20’), 1-3 Ferran (32’), 1-4 Ferran (33’), 1-5 Ferran (36’), 1-6 Roger (52’)

Parcials Quarts: 0-2 /1-0 / 0-3 / 0-1

Incidències: Àrbitre: Santi Roda Cid

CRÒNICA:

La Sénia aconsegueix la segona victòria en el playoff d’ascens davant un Santa Barbara que ha posat molts problemes als groguets durant els dos primers quarts. Els seniencs s’han avançat en dos gols seguits a les acaballes del 1r quart. En el segon quart el Santa Barbara ha aprofitat una falta indirecte al borde de l’àrea per posar l’1-2 al marcador. A l’inici del 3r quart els seniencs s’han trobat mol còmodes i han aconseguit 3 gols d’avantatge (els 3 de Ferran) en 6 minuts. A l’últim quart els groguets han combinat la golejada amb el 6é.