LA SENIA 3 DERTUSA 7

EL DERTUSA SUPERIOR FÍSICAMENT.

C.F. LA SÉNIA  Joan, Marc, Felix, Oscar, Ferran, Roger, Gerard. També van jugar: Jordi, Madalin, Dani, Neus.

DERTUSA Raul, Roger, Paul, Garay, Joan, Josep, Genís. També van jugar: Eric, Joaquim
Gols: 1-0 Gerard (1‘), 1-1 (2’), 1-2 (9’), 2-2 Ferran (10’), 2-3 (12’), 3-3 Oscar (13’),3-4 (42’) 3-5 (46’), 3-6 (56’), 3-7 (61’) .

Parcials Quarts: 3-3 /0-0/ 0-1 / 0-3

Incidències: Àrbitre: Jordi Bailach Figueres.

CRÒNICA:

La Sénia es va veure superada desprès de la mitja part per un rival superior físicament amb la majoria de jugadors de 2n any, tot el contrari que els seniencs. Els nois de Pau Garcia ho van intentar en tot moment però no van ser capaços de superar al Dertusa. Primer quart amb molta dinàmica per part dels dos equips. El segon quart totalment per al Dertusa, tot i l’empat a 0-0, però el seniencs es van defensar a mort. Els dos últims quarts, amb els seniencs físicament per baix no van tenir opció de victòria i els blanc i roig van aprofitar per posar al marcador una diferència, al meu parer, exagerada.