miércoles, 20 de abril de 2011

LA SENIA 4 ULLDECONA 2

AMihai- Sergu - J. Adell - Oscar - Ferran - Jaume - Joan Roca.

Gols: Jaume ( 3) i Oscar

Partit de rivalitat clàsica entre dos pobles veïns. L´Ulldecona molt més ben classificat que La Senia sortia a el camp en tota la seva artilleria que li ha portat a ser fins i tot el segon classificat.

La Senia per un altra banda un equip de molts de altibaixos, la setmana passada mateix va perdre al camp del coliste per 3 - 1.

El partit comença amb l´Ulldecona molt ben situat al camp i fruit d´això de falta directa arriba el 0 - 1.

El segon quart confirma la superioritat de l´equip visitant i a les acaballes feren el 0 -2.

El tercer quart fou un tramit i l´equip local ho aprofita i amb una jugada de Jaume va marcar el 1 -2.

Per decisió de l´entrenador La Senia arrisca en el darrer quart del partit i ficar dos jugadors de l´equip B que estaven convocats i que al final van èsser claus.

L´extrem Ferran Tíscar va començar a fer de les seves i va ser impossible aturar-lo i crear un infinit d´ocasions, la seva bona conexió amb Oscar també fou excel.lent i amb tota l´ajuda dels demés jugadors de l´equip que setaven jugant i la banqueta que creia que es podria remontar van empatar el partit 2 -2 gol de Jaume a la sortida d´un corner.

Després el 3 - 2 també de Jaume que conseguia un Hat-trick i tancava la seva mala ratxa de fa uns partits. I finalment la rúbrica el 4 - 2 el feia el motor Oscar que també mereixia aquest premi.

Enhorabona per la victoria , matemàticament ens quedem a la segona divisió i a més potser es faci una bona classificació.

Ànim nois de part de la direcció técnica.