lunes, 4 de abril de 2011

ESCOLA DELTA 4 LA SENIA 5

Gols: Steffi, Jaume, J. Roca, Sergu (2)

Partit èpic el va fer La Senia en un camp que no era difícil per la seva situació a la taula classificatoria però perque als 10 minuts del primer quart el marcador era 4 - 0 per a l´equip local.

Comença el partit i La Senia no va trovar la posició al camp en cap moment el seu mig del camp va fer aigües i la defensa també , L´escola Delta va fer una cosa que en tota la temporada havia fet , fer 4 gols en 10 min.

Al acabar el primer quart toc d´atenció de la banqueta de La Senia i cop d´estrategia que va donar resultat:

4-1 Jugadon del "benja" Steffi que fa un golass!

4-2 falta treta per J. Roca que pentina per sobre de la barrera i Jaume de mitja vaselina gol.

4-3 jugada clara de paret fora de l´àrea que J. Roca creua davant la sortida.

4-4 L´home que mereixia marcar durant la temporada i que no havia pogut marcar, Sergu, arribar el seu moment en una espècie de missil de fora l´àrea creua un macrogol que posa l´empat a falta de 7 minuts.

4-5 Finalment un altre regal d´aquest fantàstic jugador que torna a provar sorti amb l´ajuda del porter i el defensa marcar el seu segon gol i fou el definitiu 4 - 5

Cal destacar la bona ratxa de dos partits seguits guanyats i animar als jugadors per que aquests partits són els que fan gran a un equip.