Jugadors: Kira, Eloy, David Martin, Marc Aspa, Marc Cortés, Iván, Albert i Joan.

Primer quart: 0-5

Segon quart: 0-0

Tercer quart: 0-0

Quart quart: 0-2

Avui ha tocat perdre al camp de La Sénia. Reconèixer que l'equip d'Amposta era superior a nosaltres en físic i en joc. El primer quart hem sorti dormits i, sense saber ni com, ens han marcat cinc gols. Aquests gols, ens han despertat i hem aguantat superbé el segon i el tercer quart amb 0 a 0 i amb oportunitats de gol que no s'han reflexat al marcador. L'últim quart, decissiu per a empatar o perdre ( ja no podíem guanyar) també l'estàvem agunatant força bé fins que l'Amposta ens ha marcat un gol i ens hem desmuntat una mica la qual cosa ha permès que ens marquéssen el segon gol del quart i s'acabés així el partit.

No es pot guanyar sempre, avui el partit era per perdre i heu d'estar contents perquè el resultat haguès pogut estar molt més abultat però avui la nostra defensa estava molt escertada i ha treballat molt i molt bé. Fins la setmana que bé.