sábado, 2 de abril de 2011

SANTA BÀRBARA 1 – LA SÉNIA 2

Alineació: Cristian Sorolla, Jonathan, Èric, Cristian Guzmàn, Xavi P, Marc Guzmàn, LLeixà, Samir, Mayo, Martí G i Chis. Suplents: Jordan i Joan Z.

Gols: Chis i Martí G

La Sénia presentaba un equip de circumstàncies degut a les nombroses baixes i a la presència de cinc cadets. La primera part ha estat de tanteig on el Santa Bàrbara s’ha avançat al marcador i ha disposat d’un altra ocasió ben aturada pel porter Cristian. Els seniencs només han xutat una vegada a porteria i la pilota ha entrat, gol de Chis després d’una bona combinació. A la segona part la tònica ha estat la mateixa, el Santa Bàrbara ha disposat d’una ocasió clara per avançar-se que ha desaprofitat i La Sénia sense crear molt perill ha marcat el que seria el definitiu 1-2, golàs de Martí desde fora de l’àrea. Els últims minuts no han donat per a més, tot i l’expulsió de Cristian Guzmàn per doble groga. Victòria sense fer un bon partit degut a les circumstàncies que presentaba l’equip, però l’important són els tres punts. Felicitar a tots els cadets, que han fet un gran treball.