viernes, 22 de abril de 2011

JESUS CATALONIA 2 LA SENIA 2

Alineació: Cristian, Xavi P, Èric, Martí Vinyals, Albert, Dani, Robert, Jordan, Joan, Sergi i Chis. Suplents: Mayo, Ramón i Samir.

Gols: Joan i Jordan.

Primera part de domini senienc, amb bones oportunitats i creant perill. La Sénia tenia eculat l’equip local al seu pròpi camp i pareixia que el gol havia de caure en un momento o altre, però va ser el Jesús qui en la seua única ocasió va innagurar el marcador. A la segona part els seniencs van tindre l’oportunitat d’empatar en un penal que es va desaprofitar i, poc després, el Jesús aconseguia el 2-0 que pareixia sentenciar el partit. Per acabar d’empitjorar les coses Robert va ser expulsat i els visitants es van quedar amb deu. A falta de 15 minuts per al final Joan retallava distàncies i donava esperances d’empatar el partit amb un home menys. A l’últim minut del partit Jordan aconseguia el definitiu 2-2. Un altre partit èpic, els seniencs s’han acostumat a remontar resultats durant les últimes setmanes.