LA SENIA 1 HORTA 1

LA SENIA : XAVI, POMADA , FELIX , MANU, DIDAC , VILARROYA, JORDI TOLOSA , RAMON , JOAN ZARAGOZA , PAU , JORDAN QUEROL
BANQUILLO. QUIM , RAI , CARLOS TUKAI , DAMIAN , JOAN ABELLA , MARIUS.
QUINTA JORNADA SIN GANAR
 Pèsim partit el realitzat per tots dos equips, el pitjor de la temporada, els locals perque ja porten una dinámica descendent esperant que arribi el final, i els altres demostrant que si estant intentant mantener la categoria és per alguna cosa. El partit va començar amb un domini dels locals que es va fer efectiu al minut 9 amb un gol en propia porta de l´Horta a centrada de Joan Zaragoza. La resta de la primera part va ser molt aburrida sense cap ocasió clara per part dels los conjunts, uns semblant conformar-se amb l´1 a 0 i els altres sense poder fer res més. La segona part encara va ser més dolenta. Els locals intentaven jugar però fent-ho tot malament, i els visitants esperant que una errada local els donés alguna cosa. I així va ser, a l´últim minut de partit una centrada de Celma era pentinada pel local Joan Abella amb el cap i la pilota entrava per l´esquadra de Xavi fent l´1 a 1 final.
FICHA DEL PARTIDO

domingo, 19 de mayo de 2013

ATMETLLA 2 LA SENIA 1

LA SENIA : KEVIN , QUIM , MANU , XAVI POMADA , DIDAC BALADA , CARLOS TUKAI , JORDI TOLOSA , RAMON , PAU , MARIUS , JORDAN
BANQUILLO . DIDAC ABELLA , RAI , RAMON CENTELLES , JULEN , JOAN ZARAGOZA
GOL DIDAC ABELLA
LOS MEJORES . DIDAC  ABELLA, JULEN , KEVIN Y CENTELLES

CUARTA DERROTA CONSECUTIVA
 Nou partit on els seniencs deixàven escapar la victòria per la falta d´encert davant la portería contraria. La Sénia es presentava al partit amb moltes baixes, i amb 4 juvenils a la convocatoria. Finalment van haver de jugar tots i van ser els millors del partit. Durant la primera hora de joc, els seniencs eren els únics que arribaven en perill a l´àrea rival, i van disposar de diverses ocasions per avançar-se al marcador, a peus de Màrius, Jordan, Carlos Tukay i Pau, però com ve passant els últims partits, a la mitja hora de joc i en una errada greu defensiva entre Quim i Kevin, era aprofitada pel davanter juvenil local Llaó per fer l´1 a 0. Els seniencs van intentar empatar abans de la mitja part però ja no van tenir cap ocasió més. A la segona part més del mateix, domini del joca per part dels visitants però errant a l´hora de definir i al quart d´hora, pilota perduda al mig del camp, una sèrie d´errors de marcatge i el mateix jugador Llaó que feia el 2 a 0. L´entrenador visitant aleshores va fer entrar els tres juvenils que van donar més ritme i control al joc senienc. Un d´ells a la mitja hora de la segona part, Didac Abella feia el 2 a 1 i aquest mateix jugador va tenir l´empat als peus en rematar per sobre la porteria una pilota morta a un pam de la línea de gol quan faltàven cinc minuts per acabar el partit. Sense cap ocasió més es va arribar amb el 2 a 1 al final del partit, i la quarta derrota consecutiva dels seniencs.

domingo, 12 de mayo de 2013

LA SENIA 0 DELTEBRE 1

LA SENIA . RAI , XAVI POMADA , FELIX , MANU , DIDAC , JOAN ABELLA , JORDI TOLOSA , RAMON , JOAN ZARAGOZA , PAU , MARIUS
BANQUILLO , QUIM , XAVI BARREDA , DAMIAN , CARLOS TUKIA , MARC LLEIXA ,JORDAN QUEROL

domingo, 5 de mayo de 2013

VILALBA 3 LA SENIA 1

LA SENIA:    XAVI , QUIM , XAVI POMADA , MANU, DIDAC BALADA , JORDI TOLOSA , JOAN ZARAGOZA , PAU , MARIUS , JOAN ABELLA

SAN JAIME 1 LA SENIA 0

LA SENIA : XAVI , XAVI POMADA , MANU , FELIX , DIDAC BALADA , MARCE , JORDI TOLOSA , CARLOS TUKAI, JOAN ZARAGOZA , PAU MUÑOZ , QUIM
BANQUILLO : MARIUS , RAI, DAMIAN , JORDAN , JOAN ABELLA, DIDAC
BAJAS : ALFONSO , ISSAC, RAMON, PALLARES.
LA NOTA DEL PARTIDO, Xavi Pomada 1 tarjeta en 29 jornadas
LOS MEJORES : Xavi Pomada , Marce , Jordi Tolosa

SE TERMINO LA BUENA RACHA EN CAMPO CONTRARIO

Partit aplaçat en el seu dia que no van aprofitar els seniencs per avançar a l´Ulldecona a la classificació. El partit no va ser gens bonic de veure ni de jugar, ja que degut al mal estat del terreny de joc, i sobretot a la brusquetat local va fer que el partit estigués molt de temps aturat i ple d´entrades dures a destemps, en mala llet a fer mal, i que hi hagués contínues trifulques entre jugadors. La primera part va començar en dues ocasions clares de La Sénia que haguèssin pogut marcar el signe del partit, quan primer Carlos Tukay i després Joan Zaragoza van plantarse tot sols davant el porter local però no van saber definir bé per marcar gol. A l´altra àrea cal destacar una gran aturada de Xavi Barreda a xut de Manelet quan tothom cantava gol. Però en la última jugada de la primera part, ja es va veure com seria la segona amb el marcador inicial, Quim salta per una pilota de cap al mig del camp i reb un cop de colze al nas que li impedeix tornar a jugar durant el partit, i de moment no se sap si per a més partits. Però a la segona part, només començar va arribar la jugada clan del partit, Xavi Pomada fa una falta a Manelet i aquest es lesiona, llavors tant el públic com l´equip local es van tranformar. Per Manelet va sortir Chupo, i des d´un principi va sortir a matar-ho tot, pegant a tot lo que li passava pel costat, tant havent-li la pilota en joc com si no, i amenaçan contínuament als jugadors visitants, amb la permissibilitat de l´àrbitre. Precissament, aquest jugador, Chupo va fer l´únic gol del partit al quart d´hora de la segona part en aprofitar una badada defensiva i rematar sol davant Xavi. Però uns minuts més tard, aquest mateix jugador, estant la pilota a l´altra part del camp, va agredir per darrera a Xavi Pomada, que del cop ja no va poder continuar jugant. Però els seniencs van anar a intentar empatar el partit, i als últims cinc minuts van tenir dues ocasions, una molt clara de Pau Muñoz que li va donar al porter quan el més fàcil era fer gol, i un travesser de Marce a l´última jugada del partit. A la sortida dels jugadors cal lamentar que els jugadors visitants, a sobre, van ser increpats per directius locals. Al final del partit també es va saber que Marce, durant el partit va rebre un cop a la mà, i té trencat un dit, amb lo qual el llistat de baixes dels seniencs augmenta.