LA SENIA : KEVIN , QUIM , MANU , XAVI POMADA , DIDAC BALADA , CARLOS TUKAI , JORDI TOLOSA , RAMON , PAU , MARIUS , JORDAN
BANQUILLO . DIDAC ABELLA , RAI , RAMON CENTELLES , JULEN , JOAN ZARAGOZA
GOL DIDAC ABELLA
LOS MEJORES . DIDAC  ABELLA, JULEN , KEVIN Y CENTELLES

CUARTA DERROTA CONSECUTIVA
 Nou partit on els seniencs deixàven escapar la victòria per la falta d´encert davant la portería contraria. La Sénia es presentava al partit amb moltes baixes, i amb 4 juvenils a la convocatoria. Finalment van haver de jugar tots i van ser els millors del partit. Durant la primera hora de joc, els seniencs eren els únics que arribaven en perill a l´àrea rival, i van disposar de diverses ocasions per avançar-se al marcador, a peus de Màrius, Jordan, Carlos Tukay i Pau, però com ve passant els últims partits, a la mitja hora de joc i en una errada greu defensiva entre Quim i Kevin, era aprofitada pel davanter juvenil local Llaó per fer l´1 a 0. Els seniencs van intentar empatar abans de la mitja part però ja no van tenir cap ocasió més. A la segona part més del mateix, domini del joca per part dels visitants però errant a l´hora de definir i al quart d´hora, pilota perduda al mig del camp, una sèrie d´errors de marcatge i el mateix jugador Llaó que feia el 2 a 0. L´entrenador visitant aleshores va fer entrar els tres juvenils que van donar més ritme i control al joc senienc. Un d´ells a la mitja hora de la segona part, Didac Abella feia el 2 a 1 i aquest mateix jugador va tenir l´empat als peus en rematar per sobre la porteria una pilota morta a un pam de la línea de gol quan faltàven cinc minuts per acabar el partit. Sense cap ocasió més es va arribar amb el 2 a 1 al final del partit, i la quarta derrota consecutiva dels seniencs.