LA SENIA 1 HORTA 1

LA SENIA : XAVI, POMADA , FELIX , MANU, DIDAC , VILARROYA, JORDI TOLOSA , RAMON , JOAN ZARAGOZA , PAU , JORDAN QUEROL
BANQUILLO. QUIM , RAI , CARLOS TUKAI , DAMIAN , JOAN ABELLA , MARIUS.
QUINTA JORNADA SIN GANAR
 Pèsim partit el realitzat per tots dos equips, el pitjor de la temporada, els locals perque ja porten una dinámica descendent esperant que arribi el final, i els altres demostrant que si estant intentant mantener la categoria és per alguna cosa. El partit va començar amb un domini dels locals que es va fer efectiu al minut 9 amb un gol en propia porta de l´Horta a centrada de Joan Zaragoza. La resta de la primera part va ser molt aburrida sense cap ocasió clara per part dels los conjunts, uns semblant conformar-se amb l´1 a 0 i els altres sense poder fer res més. La segona part encara va ser més dolenta. Els locals intentaven jugar però fent-ho tot malament, i els visitants esperant que una errada local els donés alguna cosa. I així va ser, a l´últim minut de partit una centrada de Celma era pentinada pel local Joan Abella amb el cap i la pilota entrava per l´esquadra de Xavi fent l´1 a 1 final.