LA SENIA , XAVI BARRDA , DAMIAN , XAVI POMADA , FELIX , DIDAC BALADA , MARCE , JORDI TOLOSA , CARLOS TUKAI , JOAN ZARAGOZA , MARIUS , PAU MUÑOZ
GOLES . JORDI TOLOSA , MARCE
LOS MEJORES  XAVI POMADA , JORDI TOLOSA , MARCE
LA NOTA  EL DEBUT DEL JUVENIL MARC LLEIXA

SE SUDO PARA GANAR AL LIDER

Victòria de La Sénia, en un mal partit com tots els darrers jugats a casa, davant un rival que pràcticament està descendit i no es jugava res. El partit va començar amb una jugada del Tivenys, que s´hagués pogut avançar al primer minut. Això va fer despertar als seniencs que van acosar la porteria rival amb un gran nombre d´oportunitats per avançar-se al marcador. En unes la defensa va treure la pilota quan ja es cantava el gol, en d´altres era el porter visitant, el millor del seu equip, que rebutjaba la pilota en espectaculars parades. Van tenir ocasions de gol Joan Zaragoza, Pau Muñoz en tres ocasions, Màrius, Marce, Jordi Tolosà i Didac Balada. Però degut a l´encert de la defensa i del porter visitant i al mal encert dels locals s´arribava al descans amb un 0 a 0 injust. Semblava que a la segona part, els visitants quasi sense canvis baixaríen físicament i els seniencs es farien amb el partit, però els minuts passàven, els locals cada vegada es posàven més nerviosos i tenien cada cop menys ocasions. Fins i tot el Tivenys es va poder avançar el minut 25 de la represa en una jugada de Pau Mauri ben aturada per Xavi. Però al minut 74 en una jugada aillada, Jordi Tolosà va enganxar un xut des de fora de l´àrea que entrava per l´esquadra. Els visitants es van tirar a l´atac per tractar d´empatar i els seniencs van tenir alguna opció a la contra per sentenciar. A falta de 8 minuts l´àrbitre va anular un gol de Felix marcant-li una falta inexistent, i a falta de dos minuts Marce de cap feia el 2 a 0 final. Cal destacar el debut amb el primer equip del juvenil Marc Lleixà.

FICHA DEL PARTIDO

domingo, 21 de abril de 2013

OLIMPIC 0 LA SENIA 0

LA SENIA : RAI, QUIM , XAVI POMADA , FELIX , MARCE , DAMIA, JORDI TOLOSA , CARLOS TUKAI, JOAN ZARAGOZA , PAU MUÑOZ , DIDAC BALADA
BANQUILLO : PALLARES , JORDAN , XAVI BARREDA , JOAN ABELLA, VILARROYA , MARIUS.
LOS MEJORES : QUIM , DIDAC, XAVI POMADA
BAJAS : ISSAC , RAMON , MANU , ALFONSO

ESTE EQUIPO EN CAMPO CONTRARIO ES MATADOR

Bon partit dels seniencs en un camp i un rival molt complicats, en la línea de partits que venen fent últimament els seniencs. La Sénia es va presentar en les baixes d´Alfonso, Ramon i Isaac per lesió i Manu per sanció però van sortir des d´un principi a guanyar el partit. Al primer minut ja s´haguèssin pogut avançar al marcador en un xut de Jordi Tolosà rebutjat pel porter local quan tothom cantava el gol i una rematada que va sortir fregant el pal a la sortida d´aquest còrner. Els locals poc a poc es van anar fent amos del mig del camp, però sense crear perill al davant al estar perfectament controlats els seus homes més perillosos, Pol Bladé i Jaume Guiu, per la bona defensa senienca. En canvi els visitants durant la primera part encara van tenir tres ocasions per avançar-se al marcador a peus de Joan Zaragoza, Pau Muñoz i Carlos Tukay. A la segona part, en el primer tram semblava que els locals es feien amb el partit, però no van xutar en perill, en canvi els seniencs quan robàven la pilota es presentàven ràpidament a la porteria contraria, però els hi va faltar eficàcia rematadora. Cada cop que anava passant el temps els locals s´anàven posant més nerviosos i als últims cinc minuts es van quedar amb nou homes, cosa que no van saber aprofitar els seniencs per marcar el gol de la victòria, amb lo qual es va arribar al final amb el 0 a 0 inicial.

domingo, 7 de abril de 2013

PERELLO 1 LA SENIA 3

LA SENIA  : RAI , XAVI POMADA , MANU , MARCE , CARLOS TUKAI, ALFONSO , JORDI TOLOSA , RAMON , JOAN ZARAGOZA , MARIUS , DIDAC
BANQUILLO : JORDAN QUEROL , XAVI BARREDA , QUIM , PAU MUÑOZ , JOAN ABELLA , DAMIAN.
GOLES . MARIUS , CARLOS , JOAN ZARAGOZA

SE GANO AL LIDER Y A LO GRANDE

Magnífic partit dels seniencs al camp del líder Perelló que li permet estar en totes les possibilitats en les vuit jornades que queden. Els seniencs van sortir molt seriosos, molt ben posats al camp intentant minimitzar els punts forts del líder de la categoria. Ja als primers minuts van imposar-se al centre del camp amb un gran Ramon, acompanyat per Jordi Tolosà, amb una defensa contundent i una tripleta atacant oberta a aprofitar qualsevol ocasió. Així al minut 15 Màrius rematava a gol una gran jugada per banda de Jordi Tolosà avançant als seniencs. Però els locals, conscients del que es jugàven van empatar als cinc minuts en un gol de Clua aprofitant un rebuig de Rai a centrada de Mohedano. En aquest tram de partit semblava que els locals anàven a dominar el partit, i van tenir un parell d´ocasions ben aturades per Rai, fins que al minut 42 Màrius fa una espectacular jugada per banda anat-se de tots els rivals, donant la pilota a Joan Zaragoza que la va penjar a l´àrea on estava d´esquena Carlos Tukay, que sense pensar-s´ho va rematar de tacó fent entrar la pilota entre el porter i el defensa fent l´1 a 2. Però al minut 44 va arribar la jugada decisiva quan Ramon encarava sol davant del porter i aquest tocava la pilota amb la ma fora de l´àrea. La consegüent falta va comportar la tarjeta vermella al porter local Gallego i quedar-se amb 10 homes. La segona part va començar amb una pilota llarga a Joan Zaragoza que es desfeia per velocitat de Tudela i davant la sortida del porter va fer una gran vaselina per fer el definitiu 1 a 3. La resta de la segona part va ser una contínua pressió dels locals intentant reduïr el marcador amb pilotes penjades a l´àrea, i la contínua pressió de públic i jugadors vers l´àrbitre que va seguir impartint el seu treball sense inmutarse un pel. Per contra els seniencs van gaudir de moltes contres amb superioritat que no van saber aprofitar, la més clara en una rematada de Màrius al pal quan tothom cantava l´1 a 4. Finalment els seniencs es van quedar amb deu jugadors per expulsió de Manu amb dues grogues, però van saber aguantar el resultat victoriós fins al final.