LA SENIA , XAVI BARRDA , DAMIAN , XAVI POMADA , FELIX , DIDAC BALADA , MARCE , JORDI TOLOSA , CARLOS TUKAI , JOAN ZARAGOZA , MARIUS , PAU MUÑOZ
GOLES . JORDI TOLOSA , MARCE
LOS MEJORES  XAVI POMADA , JORDI TOLOSA , MARCE
LA NOTA  EL DEBUT DEL JUVENIL MARC LLEIXA

SE SUDO PARA GANAR AL LIDER

Victòria de La Sénia, en un mal partit com tots els darrers jugats a casa, davant un rival que pràcticament està descendit i no es jugava res. El partit va començar amb una jugada del Tivenys, que s´hagués pogut avançar al primer minut. Això va fer despertar als seniencs que van acosar la porteria rival amb un gran nombre d´oportunitats per avançar-se al marcador. En unes la defensa va treure la pilota quan ja es cantava el gol, en d´altres era el porter visitant, el millor del seu equip, que rebutjaba la pilota en espectaculars parades. Van tenir ocasions de gol Joan Zaragoza, Pau Muñoz en tres ocasions, Màrius, Marce, Jordi Tolosà i Didac Balada. Però degut a l´encert de la defensa i del porter visitant i al mal encert dels locals s´arribava al descans amb un 0 a 0 injust. Semblava que a la segona part, els visitants quasi sense canvis baixaríen físicament i els seniencs es farien amb el partit, però els minuts passàven, els locals cada vegada es posàven més nerviosos i tenien cada cop menys ocasions. Fins i tot el Tivenys es va poder avançar el minut 25 de la represa en una jugada de Pau Mauri ben aturada per Xavi. Però al minut 74 en una jugada aillada, Jordi Tolosà va enganxar un xut des de fora de l´àrea que entrava per l´esquadra. Els visitants es van tirar a l´atac per tractar d´empatar i els seniencs van tenir alguna opció a la contra per sentenciar. A falta de 8 minuts l´àrbitre va anular un gol de Felix marcant-li una falta inexistent, i a falta de dos minuts Marce de cap feia el 2 a 0 final. Cal destacar el debut amb el primer equip del juvenil Marc Lleixà.