LA SENIA : RAI, QUIM , XAVI POMADA , FELIX , MARCE , DAMIA, JORDI TOLOSA , CARLOS TUKAI, JOAN ZARAGOZA , PAU MUÑOZ , DIDAC BALADA
BANQUILLO : PALLARES , JORDAN , XAVI BARREDA , JOAN ABELLA, VILARROYA , MARIUS.
LOS MEJORES : QUIM , DIDAC, XAVI POMADA
BAJAS : ISSAC , RAMON , MANU , ALFONSO

ESTE EQUIPO EN CAMPO CONTRARIO ES MATADOR

Bon partit dels seniencs en un camp i un rival molt complicats, en la línea de partits que venen fent últimament els seniencs. La Sénia es va presentar en les baixes d´Alfonso, Ramon i Isaac per lesió i Manu per sanció però van sortir des d´un principi a guanyar el partit. Al primer minut ja s´haguèssin pogut avançar al marcador en un xut de Jordi Tolosà rebutjat pel porter local quan tothom cantava el gol i una rematada que va sortir fregant el pal a la sortida d´aquest còrner. Els locals poc a poc es van anar fent amos del mig del camp, però sense crear perill al davant al estar perfectament controlats els seus homes més perillosos, Pol Bladé i Jaume Guiu, per la bona defensa senienca. En canvi els visitants durant la primera part encara van tenir tres ocasions per avançar-se al marcador a peus de Joan Zaragoza, Pau Muñoz i Carlos Tukay. A la segona part, en el primer tram semblava que els locals es feien amb el partit, però no van xutar en perill, en canvi els seniencs quan robàven la pilota es presentàven ràpidament a la porteria contraria, però els hi va faltar eficàcia rematadora. Cada cop que anava passant el temps els locals s´anàven posant més nerviosos i als últims cinc minuts es van quedar amb nou homes, cosa que no van saber aprofitar els seniencs per marcar el gol de la victòria, amb lo qual es va arribar al final amb el 0 a 0 inicial.