LA SENIA , XAVI, QUIM, MANU , FELIX , XAVI POMADA , ISSAC , JORDI TOLOSA , RAMON , JOAN ZARAGOZA, JORDAN QUEROL , PAU.

BANQUILLO: PALLARES, RAI , DIDAC ,.DAMIAN , CARLOS TUKIA.

LOS MEJORES . JOAN ZARAGOZA , MANU , RAMON

SEPTIMO ENCUENTRO QUE UN RIVAL PUNTUA

Partit marcat pel fort vent i el fred que va fer durant tot el dia. La Sénia va fer un partit com els que fa últimament a casa, acusant la obligació a guanyar que el fa jugar insegur i amb moltes precipitacions. Però a pesar de tot això, La Sénia, per ocasions es va merèixer guanyar el partit contra un Santa Bàrbara molt defensiu i dur  que va intentar aprofitar alguna contra produïda per imprecisions locals. La Sénia va tenir el domini del partit durant la primera part portat per Ramon i un incissiu Joan Zaragoza a l´atac, però sense crear una ocasió clara de gol.  A la segona part, els locals es van volcar a buscar el gol de la victòria, però no van saber aprofitar les bones ocasions creades. Una de Joan Zaragoza aturada pel porter visitant, que també repelia una falta llençada per Pau. Més tard, un travesser de Jordan i un pal d´Isaac. Al temps de descompte, Isaac es quedava sol davant el porter rival, i aquest li treia la pilota a l´últim moment salvant el definitiu 0 a 0.

domingo, 17 de febrero de 2013

CAMARLES 2 LA SENIA 4

LA SENIA : XAVI , QUIM , MANU, FELIX , XAVI POMADA , ISSAC , JORDI TOLOSA , RAMON , JOAN ZARAGOZA , MARIUS , PAU
BANQUILLO,  PALLARES , RAI , DIDAC , DAMIA , CARLOS TUKAI , VILARROYA , JORDAN QUEROL
.GOLES JOAN ZARAGOZA - 3, ISSAC 1:
LOS  MEJORES , FELIX , JOAN ZARAGOZA Y RAMON

CUARTA VICTORIA CONSECUTIVA

Gran primera part dels seniencs, la millor de tot l´any, que li va permetre encarrilar el partit, i aconseguir una gran victòria per mantenir-se als llocs alts de la classificació. Els seniencs van sortir molt endollats, i als cinc minuts quan Màrius es disposava a marcar el primer gol, aquest va ser trabat per darrera, però l´àrbitre no va xiular un clar penal. Els seniencs van continuar dominant el joc, amb un gran Ramon, acompanyat per Isaac i Jordi Tolosà al mig del camp. Al minut 13 Ramon va penjar una pilota a l´esquena de la defensa local, que era aprofitada per Joan Zaragoza per fer el 0 a 1. Els locals a rel del gol visitant es van despertar una mica i als vint minuts empatàven en transformar Dani Fluixà un clar penal. Però els seniencs no volien sortir de buit d´aquest partit i van prendre un altre cop el control del partit. Al minut 30 una altra pilota penjada per Ramon a l´esquena de la defensa local, la tornava a aprofitar novament Joan Zaragoza per fer l´1 a 2, i al cap de cinc minuts, idèntica jugada, i novament Joan Zaragoza definia, aquest cop en una vaselina al porter, per fer l´1 a 3. Però els seniencs volien més, i en una jugada per banda de Pau, acabava en un clar penal al minut 41 que aprofitava Isaac per fer l´1 a 4. A la segona part, els seniencs van jugar a veure vindre al rival, sense complicar-se i intentant augmentar el marcador a la contra. El domini va ser del Camarles però sense inquietar massa als visitants. Ramon va tenir una gran ocasió per fer el cinquè en un remat al pal. Però a la mitja hora de joc de la segona part, Màrius va arrivar tard a una pilota i va fer una falta molt clara que era la segona groga i per tant l´expulsió. A partir d´aquí els locals es van volcar per intentar reduïr el marcador, i ho van aconseguir quan passàven tres minuts del temps reglamentari en marxar novament Dani Fluixà clarament amb la mà en rematar un còrner, però l´arbitre va concedir el definitiu 2 a 4.