LA SENIA : XAVI , QUIM , MANU, FELIX , XAVI POMADA , ISSAC , JORDI TOLOSA , RAMON , JOAN ZARAGOZA , MARIUS , PAU
BANQUILLO,  PALLARES , RAI , DIDAC , DAMIA , CARLOS TUKAI , VILARROYA , JORDAN QUEROL
.GOLES JOAN ZARAGOZA - 3, ISSAC 1:
LOS  MEJORES , FELIX , JOAN ZARAGOZA Y RAMON

CUARTA VICTORIA CONSECUTIVA

Gran primera part dels seniencs, la millor de tot l´any, que li va permetre encarrilar el partit, i aconseguir una gran victòria per mantenir-se als llocs alts de la classificació. Els seniencs van sortir molt endollats, i als cinc minuts quan Màrius es disposava a marcar el primer gol, aquest va ser trabat per darrera, però l´àrbitre no va xiular un clar penal. Els seniencs van continuar dominant el joc, amb un gran Ramon, acompanyat per Isaac i Jordi Tolosà al mig del camp. Al minut 13 Ramon va penjar una pilota a l´esquena de la defensa local, que era aprofitada per Joan Zaragoza per fer el 0 a 1. Els locals a rel del gol visitant es van despertar una mica i als vint minuts empatàven en transformar Dani Fluixà un clar penal. Però els seniencs no volien sortir de buit d´aquest partit i van prendre un altre cop el control del partit. Al minut 30 una altra pilota penjada per Ramon a l´esquena de la defensa local, la tornava a aprofitar novament Joan Zaragoza per fer l´1 a 2, i al cap de cinc minuts, idèntica jugada, i novament Joan Zaragoza definia, aquest cop en una vaselina al porter, per fer l´1 a 3. Però els seniencs volien més, i en una jugada per banda de Pau, acabava en un clar penal al minut 41 que aprofitava Isaac per fer l´1 a 4. A la segona part, els seniencs van jugar a veure vindre al rival, sense complicar-se i intentant augmentar el marcador a la contra. El domini va ser del Camarles però sense inquietar massa als visitants. Ramon va tenir una gran ocasió per fer el cinquè en un remat al pal. Però a la mitja hora de joc de la segona part, Màrius va arrivar tard a una pilota i va fer una falta molt clara que era la segona groga i per tant l´expulsió. A partir d´aquí els locals es van volcar per intentar reduïr el marcador, i ho van aconseguir quan passàven tres minuts del temps reglamentari en marxar novament Dani Fluixà clarament amb la mà en rematar un còrner, però l´arbitre va concedir el definitiu 2 a 4.