LA SENIA 2 ALDEANA 0

LA SENIA : RAI, XAVI POMADA , MARCE , MANU, FELIX , ISSAC , JORDI TOLOSA , RAMON , JOAN ZARAGOZA , MARIUS , PAU
BANQUILLO . QUIM , KEVIN , DAMIAN , CARLOS TUKAI , JOAN VILLAROYA JORDAN QUEROL , JORDAN GINER.
GOLES : MARIUS , JORDAN

Bon partit dels seniencs, després dels dubtes creats la setmana passada contra el colista, i contra un rival dur i correós, que no va deixar de lluitar fins a l´últim minut. Els seniencs van sortir endollats i van generar molt perill per les dues bandes a càrrec de Pau Muñoz i Màrius, i Joan Zaragoza pel centre, i de tant en tant en alguna entrada des de darrera d´Isaac. Als 10 minuts els visitants van haver de canviar el porter perque en una acció fortuita, aquest es treia la clavícula del lloc. Al minut 35, en una bona jugada col.lectiva Màrius feia l´1 a 0, però els locals van disposar d´ocasions a càrrec del propi Màrius, Joan Zaragoza, Pau Muñoz i Jordi Tolosà, per anar amb més avantatge al descans. A la segona part, els locals van seguir amb la mateixa tònica buscant el gol de la tranquilitat i van disposar de moltes ocasions per fer-ho, una molt clara de Màrius amb un mà a mà amb el porter, i unes quantes a sortida de còrner per part de Jordi Tolosà que no va encertar la porteria. Però a mida que el partit avançaba, els visitants van obrir línees per empatar el partit, però la defensa local es va mostrar inexpugnable. A falta de dos minuts, una centrada de Carlos Tukay era rebutjada per un defensa rival amb la mà, cosa que va aprofitar Jordan Giner per fer el definitiu 2 a 0 de penal. A l´últim minut, els locals es van quedar amb 10 per expulsió per vermella directa de Jordan Giner per una dura entrada.