LA SENIA 1 CAMPREDO 0

LA SENIA : XAVI , QUIM , MARCE , MANU , JORDAN QUEROL , ISSAC , JORDI TOLOSA , RAMON , JOAN ZARAGOZA, MARIUS , PAU
BANQUILLO : DIDAC ABELLA , RAI , DIDAC, CARLOS TUKAI , VILARROYA , XAVI POMADA.
GOLES : ISSAC

Mala imatge donada per l´equip senienc en un mal partit contra el cuer, on és el més important són els tres punts sumats. L´equip tornava a jugar a casa després de la contundent victòria la setmana passada a Horta, i volia donar un cop d´efecte a la irregularitat mostrada  aquesta campanya, sobretot a casa. Però els locals van jugar un partit apàtic, sense caràcter, i evidencien la irregularitat que no li permet estar més endavant a la classificació. El partit va començar bé, ja que al minut 15 Isaac marcava de penal clar sobre Jordi Tolosà, el que al final seria l´únic gol del partit. Tot semblava que anava sobre rodes i la victòria seria plàcida, però la resta de la primera part ja no va donar res més. A la segona part, molts nervis locals i grans errades que haguèssin pogut sentenciar el partit, dos per part de Pau Muñoz, i tres claríssimes per part de Joan Zaragoza. A la fi resultat d´1 a 0 que va ser el millor del partit.