LA SENIA , XAVI, QUIM, MANU , FELIX , XAVI POMADA , ISSAC , JORDI TOLOSA , RAMON , JOAN ZARAGOZA, JORDAN QUEROL , PAU.

BANQUILLO: PALLARES, RAI , DIDAC ,.DAMIAN , CARLOS TUKIA.

LOS MEJORES . JOAN ZARAGOZA , MANU , RAMON

SEPTIMO ENCUENTRO QUE UN RIVAL PUNTUA

Partit marcat pel fort vent i el fred que va fer durant tot el dia. La Sénia va fer un partit com els que fa últimament a casa, acusant la obligació a guanyar que el fa jugar insegur i amb moltes precipitacions. Però a pesar de tot això, La Sénia, per ocasions es va merèixer guanyar el partit contra un Santa Bàrbara molt defensiu i dur  que va intentar aprofitar alguna contra produïda per imprecisions locals. La Sénia va tenir el domini del partit durant la primera part portat per Ramon i un incissiu Joan Zaragoza a l´atac, però sense crear una ocasió clara de gol.  A la segona part, els locals es van volcar a buscar el gol de la victòria, però no van saber aprofitar les bones ocasions creades. Una de Joan Zaragoza aturada pel porter visitant, que també repelia una falta llençada per Pau. Més tard, un travesser de Jordan i un pal d´Isaac. Al temps de descompte, Isaac es quedava sol davant el porter rival, i aquest li treia la pilota a l´últim moment salvant el definitiu 0 a 0.