LA SENIA . RAI, PALLARES , MANU , FELIX , XAVI POMADA , ISSAC , JORDI TOLOSA , RAMON , JOAN ZARAGOZA , MARIUS , CARLOS TUKAI

GOL : JORDI TOLOSA

LOS MEJORES : RAMON , MANU , JORDI TOLOSA

EL ARBITRO PERMITIO EL JUEGO DEL ATLAS
DESPUES DE 6 JORNADAS , LLEGA LA PRIMERA DERROTA

Nova derrota de La Sénia que l´allunya molt dels primers classificats. El partit va començar amb domini total dels seniencs al mig del camp, amb un gran Ramon, acompanyat d´Isaac i Jordi Tolosà, i amb molta seriositat defensiva sobre tot per part de Manu. Poc a poc anàven arribant a la porteria local, i s´haguèssin pogut avançar al marcador amb una falta de Ramon que va aturar el porter local quan ja es cantava gol. Però poc a poc el joc brusc dels locals fregant la legalitat va fer que els visitants perdèssin els papers i deixèssin de jugar a futbol. L´àrbitre es mostrava impassible no xiulant les continues faltes que rebia tot jugador senienc que intentava jugar a futbol. Al minut 35 en una jugada aillada, l´extrem dret de l´Atlas va marxar per velocitat de Felix, i marcava per sota les cames de Xavi Barreda ( aquest va sortir des del principi en lesionar-se Rai a l´escalfament). A l´últim minut de la primera part, i fruit de la duresa local, Pallarés es va lesionar i va haver de ser canviat al descans. A la segona part, el partit va seguir igual, però els locals a més a més van perdre tot el temps del món, amb el permís de l´àrbitre i quasi no es va jugar res. El partit contínuament estava trabat i van haver moltes picabaralles entre tots dos equips degut a les faltes locals no xiulades. Al minut 80, en una jugada sense perill, l´Atlas feia el 2 a 0 en un xut que entrava per l´esquadra des de 20 metres. D´aquí fins al final els visitants van intentar reduïr distàncies, i ho van aconseguir per part de Jordi Tolosà en rematar de cap un còrner. Però al temps de descompte, Jordi va rebre una forta entrada, no xiulada, de totes les que va rebre durant el partit, i li va dir a l´àrbitre que se n´anés a la merda, amb la consegüent tarjeta vermella. Amb tot aquest repertori de protestes i tarjetees per protestar contra els seniencs, es va acabar el partit.