LA SENIA , XAVI , , XAVI POMADA , MANU , MARCE , FELIX , DIDAC , JORDI TOLOSA , RAMON , MARIUS , JOAN ZARAGOZA , CARLOS TUKAI BANQUILLO : , QUIM , PAU MUÑOZ , ALFONSO , JOAN ABELLA
GOLES : CARLOS TUKIA, JOAN ZARAGOZA
LOS MEJORES : CARLOS TUKAI, JOAN ZARAGOZA Y XAVI POMADA

OCTAVA JORNADA QUE EL EQUIPO SENIENC SACA TAJADA EN CAMPO CONTRARIO

Partit aplaçat en el seu dia pel foro vent i bona victòria dels seniencs que juguen millor fora de casa. El resultat fins i tot es va quedar curt pel munt d´ocasions errades per part dels visitants en un camp difícil on la gent apreta molt. El partit va començar amb domini dels seniencs, i ja al minut 6 s´avançàven al marcador mitjançant Carlos Tukay per fer el 0 a 1. Els locals semblàven tocats ja que els seniencs van tenir un parell d´oportunitats més per fer ràpidament el 0 a 2. Però en una pilota llarga des de la defensa local, la pilota va arribar a la banda i en una centrada sense perill, l´aprofitava Camarero per fer l´empat a 1. Els locals sense fer res de l´altre món es van posar en igualtat al partit. Però els seniencs van seguir dominant el joc, amb una gran defensa (destacar el marcatge a l´home de Xavi Pomada a l´estrella local Toni Enciso, que no va tocar bola en tot el partit), un centre del camp dominador, i una davantera formada per Carlos Tukay i Joan Zaragoza que trencàven contínuament per banda. Hi va haver alguna ocasió visitant en rebutjos de còrners, fins que al minut 27 Joan Zaragoza de cap aprofitava una pentinada de Jordi Tolosà en una sacada de banda. D´aquí fins al final de la primera part, els visitants haguèssin pogut sentenciar en jugades de Joan Zaragoza i Carlos Tukay. A la segona part, més del mateix, domini dels seniencs, enduriment del partit pels locals i errades contínues danvant la porteria contrària per part de Joan Zaragoza i Carlos Tukay. Els últims deu minuts però van ser del Pinell, que sense fer res van posar la por al cos dels seniencs en pilotes penjades a l´àrea, fins i tot una va ser rebutjada per Felix de cap quan ja entrava a porta sobre la mateixa línea de gol a l´últim minut de partit. El col.legiat va afegir 8 minuts però el marcador ja no es va moure.