LA SENIA : XAVI BARREDA , DAMIAN , MARCE , XAVI POMADA , FELIX , ISSAC , PAU , RAMON , JOAN ZARAGOZA , MARIUS , DIDAC
BANQUILLO. DIDAC ABELLA , KEVIN , CARLOS TUKAI , JORDAN QUEROL , MARTI VILAR , JOAN VILARROYA.

GOLES . ISSAC - 2 , RAMON , PAU
LOS MEJORES: MARCE , XAVI POMADA , ISSAC

GRAN PARTIDO  FRENTE A UN GRAN EQUIPO

Bon partit el jugat entre dos contrincants situats a la zona alta de la taula. Els visitants van començar dominant, contra uns locals amb algunes baixes destacades de jugadors titulars, i van tenir dues ocasions claríssimes per avançar-se al marcador. La primera al minut 4 amb una contra ben aturada per Xavi, i la segona al minut 9 amb una falta llençada per Magí que tocava al travesser. Poc a poc els seniencs van anar entrant en el partit i al minut 19 es van poder avançar al marcador en llençar una falta Pau que va ser aturada pel porter visitant amb una gran parada. Al minut 29 els seniencs es van avançar mitjançant Isaac, que va aprofitar un rebuig d´un còrner per fer l´1 a 0 en un xut des de fora de l´àrea. Al minut 35, Joan Zaragoza era derribat a l´àrea, xiulant l´àrbitre penal i expilsió de l´últim jugador de camp. Isaac feia el 2 a 0. Al minut 42 Pau Muñoz, en jugada individual feia el 3 a 0. A la segona part els locals van sortir endollats i marcàven el 4 a 0, en una gran jugada col.lectiva finalitzada per Ramon. Però a partit d´aquest moment, els seniencs van donar per resolt el partit i van baixar els braços, cosa que van aprofitar els morencs per retallar distàncies, primer en una falta llençada per Sisco, i un gol de Magí, en possible fora de joc, per posar el nerviosisme en els locals. Els locals van reaccionar i haguèssin pogut marcar dos o tres gols més en les nombroses ocasions que van tenir fins al final del partit.