domingo, 18 de diciembre de 2011

SAN JAUME 1 LA SENIA 1

LA SENIA : RAI, PALLARES . MANU, MARCE, LITMI, ALFONSO, JORDI TOLOSA , FELIX , DAMIAN , JORDAN QUEROL , JOAN ZARAGOZA.

BANQUILLO : ISSAC , EDUARD , PACHA , JORDAN GINER, PABLO, CARLOS QUEROL

Una altra setmana on La Sénia deixa escapar dos punts, i que fa que es despengi cada vegada més del líder. I una altra setmana més, la mala sort segueix al costat de l´equip senienc, ja que el jugador Manu es va trencar el peroné, i pràcticament es perd la temporada, com Joan Abella. El partit va començar amb domini altern, en un camp que no tenia les condicions idonees per jugar a futbol. Poc a poc, La Sénia es va fer amb el mando del partit, i al quart d´hora es xiulava penal a favor dels seniencs, fet a Jordi Tolosà, però Felix el llençava fora. A la mitja hora, va arribar la fatalitat de la lesió de Manu, que es va trencar el peroné en quedar-li el peu trebat en un clot del camp. En rependres el joc, La Sénia es va avançar al marcador en una jugada personal de Joan Zaragoza on superava al porter local en un u contra u. A la segona part, La Sénia tenia el control del partit, però sense donar problemes al rival, i en una jugada aillada, com totes les setmanes, el Sant Jaume va empatar en treure una falta penjada a l´àrea, els jugadors seniencs no encerten a treure-la, i finalment la toca Pallarés amb la mala sort que aquesta entre en la seva pròpia porteria. D´aquí fins al final només cal destacar un cop de cap de Jordi Tolosà que el porter va treure amb una gran estirada quan ja tothom cantava gol.

SAN JAIME 1 LA SENIA 0

Alineació: Kevin, Dídac, Èric, Martí Vinyals, Morales, Dani, Jordi G, Pablo, Ferran, Ramón i Martí Vilar. Banqueta: Xavi P, Jordi Sanz, Cristian G, Marc i Alexis.
Partit molt fluix en línies generals dels seniencs que no han aprofitat el vent a favor que tenien a la primera i part i que a la segona s’ha intensificat i ha dificultat encara més el joc. A la primera part La Sénia no ha tingut cap ocasió clara de gol mentre que el Sant Jaume ha inaugurat el marcador mitjançant un xut de fora de l’àrea en aprofitar una errada. A la segona part poca historia, no ha estat fins als últims minuts que els seniencs han tingut ocasions per marcar gols.

AMETLLA 0 LA SENIA 1

domingo, 11 de diciembre de 2011

GODALL 0 LA SENIA 1

LA SENIA : RAI, PALLARES, MANU, MARCE, LITMI, ALFONSO, JORDI TOLOSA, FELIX , ISACC, JORDAN QUEROL , JOAN ZARAGOZA
BANQUILLO : DAMIAN , EDUARD , PACHA , JORDI GINER , PABLO , CARLOS QUEROL.
GOLES . JORDI TOLOSA
LOS MEJORES , ALFONSO, RAI, JORDI TOLOSA

Resultat just en un partit molt travat per part del Godall, i en un camp amb mal estat per la pràctica del futbol. La iniciativa sempre va ser de La Sénia, però amb un Godall buscant sempre el patadon i el joc brusc, en el que va entrar La Sénia. A la primera part cal destacar dues bones ocasions de Joan Zaragoza, on el porter va resoldre bé amb dues bones parades. A la segona part La Sénia va sortit a buscar el partit , però sense gaires ocasions clares, encara que el Godall no inquietava gens l´àrea rival. Finalment al minut 85 una bona jugada personal de Jordi Tolosà, el millor jugador del partit, permitia als seniencs creure que s´emportàven els tres punts, però en el temps de descompte, i en una jugada embolicada a l´àrea senienca, l´àrbitre xiulava penal a favor del Godall. Robert va treure i Rai el va aturar donant per finalitzat el partit amb la victòria senienca que li permet estar entre els tres primers de la classificació.

domingo, 4 de diciembre de 2011

LA SENIA 1 MORA NOVA 1

LA SENIA : RAI, PALLARES , MANU, MARCE , FELIX , ALFONSO, JORDI TOLOSA, LITMI, ISSAC, PABLO,RAMON
BANQUILLO, : DAMIAN , EDUARD , PACHA , JORDAN , JOAN ZARAGOZA
AUSENTES , JOAN ABELLA , VILARROYA , CARLOS QUEROL , ERIC
GOLES . RAMON

LOS MEJORES . RAMON , PALLARES,

EMPATE INJUSTO

Injust empat entre La Sénia i el Mora la Nova, ja que aquest últim, donant bona sensació d´equip, va aprofitar al màxim la única jugada clara dintre de l´àrea local, en una greu badada defensiva per emportar-se el definitiu empat. El partit va començar en alternançes entre els dos rivals, encara que la iniciativa corresponda més als locals, que van gaudir durant la primera part de dos ocasions molt clares a botes d´Isaac i Ramon. Finalment, a l´últim minut de la primera part Ramon culminava una gran jugada col.lectiva local, iniciada per Marce, per fer l´1 a 0. A la segona part, el Mora la Nova, poc a poc es va fer amb el mando al mig del camp, però sense arribar clarament a porta, i La Sénia va tenir unes quantes arribades amb perill per fel dos a cero. Però en una jugada aillada, pèrdua en defensa de Litmi, entre tres defensas locals no encerten en despejar la pilota, que de rebot li arriba a Santi, que en un mal xut cola la pilota entre les cames de Rai, al minut 73. D´aquí fins al final, atac i gol de La Sénia, que no va tenir la seva recompensa, i finalment s´escapàven els dos primers punt del municipal senienc.

sábado, 3 de diciembre de 2011

JESUS Y MARIA 3 LA SENIA 1

Alineació: Cristian S, Dídac, Èric, Xavi P, Cristian G, Dani, Jordi S, Jordi G, Jordan, Ferran i Joan. Banqueta: Kevin, Martí Vilar, Martí Vinyals, Pablo, Alexis i Morales.
Gol: Jordi G.
Partit fluix de La Sénia que no va saber traure endavant davant un dur Jesús i Maria. La primera part va acabar 0-0 amb ninguna ocasió de gol per part dels dos equips. Als primers minuts de la segona part els locals van marcar el 1-0 en agafar la defensa massa adelantada. Cinc minuts després Jordi G va empatar el partit per mitjà d’un xut ras col·locat des de dins de l’àrea. La relaxació dels seniencs després del gol la va aprofitar el Jesús i Maria per fer el 2-1 . A partir d’aquí els seniencs van estirar línies per aconseguir l’empat però ja en l’últim minut els locals ho van aprofitar per sentenciar el partit. Cal dir que l’actuació de l’àrbitre no va estar gens afortunada, deixant passar dos penals clars a favors dels visitants i no tallant el joc brut dels visitants.