JESUS Y MARIA 3 LA SENIA 1

FICHA DEL PARTIDO AQUI

Alineació: Cristian S, Dídac, Èric, Xavi P, Cristian G, Dani, Jordi S, Jordi G, Jordan, Ferran i Joan. Banqueta: Kevin, Martí Vilar, Martí Vinyals, Pablo, Alexis i Morales.
Gol: Jordi G.
Partit fluix de La Sénia que no va saber traure endavant davant un dur Jesús i Maria. La primera part va acabar 0-0 amb ninguna ocasió de gol per part dels dos equips. Als primers minuts de la segona part els locals van marcar el 1-0 en agafar la defensa massa adelantada. Cinc minuts després Jordi G va empatar el partit per mitjà d’un xut ras col·locat des de dins de l’àrea. La relaxació dels seniencs després del gol la va aprofitar el Jesús i Maria per fer el 2-1 . A partir d’aquí els seniencs van estirar línies per aconseguir l’empat però ja en l’últim minut els locals ho van aprofitar per sentenciar el partit. Cal dir que l’actuació de l’àrbitre no va estar gens afortunada, deixant passar dos penals clars a favors dels visitants i no tallant el joc brut dels visitants.