LA SENIA : RAI, PALLARES , MANU, MARCE , FELIX , ALFONSO, JORDI TOLOSA, LITMI, ISSAC, PABLO,RAMON
BANQUILLO, : DAMIAN , EDUARD , PACHA , JORDAN , JOAN ZARAGOZA
AUSENTES , JOAN ABELLA , VILARROYA , CARLOS QUEROL , ERIC
GOLES . RAMON

LOS MEJORES . RAMON , PALLARES,

EMPATE INJUSTO

Injust empat entre La Sénia i el Mora la Nova, ja que aquest últim, donant bona sensació d´equip, va aprofitar al màxim la única jugada clara dintre de l´àrea local, en una greu badada defensiva per emportar-se el definitiu empat. El partit va començar en alternançes entre els dos rivals, encara que la iniciativa corresponda més als locals, que van gaudir durant la primera part de dos ocasions molt clares a botes d´Isaac i Ramon. Finalment, a l´últim minut de la primera part Ramon culminava una gran jugada col.lectiva local, iniciada per Marce, per fer l´1 a 0. A la segona part, el Mora la Nova, poc a poc es va fer amb el mando al mig del camp, però sense arribar clarament a porta, i La Sénia va tenir unes quantes arribades amb perill per fel dos a cero. Però en una jugada aillada, pèrdua en defensa de Litmi, entre tres defensas locals no encerten en despejar la pilota, que de rebot li arriba a Santi, que en un mal xut cola la pilota entre les cames de Rai, al minut 73. D´aquí fins al final, atac i gol de La Sénia, que no va tenir la seva recompensa, i finalment s´escapàven els dos primers punt del municipal senienc.