miércoles, 1 de diciembre de 2010

ROSELL 8 LA SENIA 8

Alineació: Jordi Dauden i Aleix Tortajada (Porteria), Sergi Aparicio, Daniel Martínez, Jose Hernández, Pol Sabaté, Marc Cabanes, Marc Arasa, Jordi Querol, Lluís Capitan, Enric Querol i Gerard Fàbrega.

Avui s’ha començat molt bé el partit guanyant el primer quart 0-3 amb els gols de: Luis, Pol des de l’escaire i Jose, com sempre ens tenen habituats. Però el segon quart s’ha tombat la truita i ens han marcat 2-0. Fins aquí el partit estava igualat, però ja entrant al tercer quart... l’àrbitre que no sabem on mirava... o es que el sol l’enlluernava, ens ha anul·lat un Super gol de Jose, claríssim; que segons l’àrbitre ha sortit fora!! Serà que hem de cosir millor les xarxes o revisar-les abans de començar els partits, senyor àrbitre. Perquè aquest gol no era gens dubtós. Encara i així, els jugadors han seguit lluitant, i sense marcar més gols, sí que ho han intentat i han defensat molt bé la seva porteria i el partit ha quedat empatat.