jueves, 9 de diciembre de 2010

LA SENIA 2 ATMETLLA 2

Alineació: Eduard, Dídac, Èric, Martí Vinyals, Xavi Pomada, Dani, Robert, Jordan, Martí Gavaldà, Cristian i Chis. Suplents: Joan Zaragoza, Samir i Sergi.

Gols: Cristian i Jordan.

Bon partit el jugat avui contra el líder de la categoria. Els seniencs han sortit amb moltes ganes a pel partit i ben aviat a arribat l’1-0, gol a plaer de Cristian després d’un bon centre de Martí Gavaldà. D’aquí fins al final de la primera part poca cosa més, una ocasió per part dels visitants i un u contra u per als seniencs que hagués significat el 2-0. Al principi de la segona part els visitants han aconseguit l’empat en un tir de falta imparable i, a diferència d’altres partits, els seniencs encara han posat més ganes per a guanyar el partit. A falta d’un quart d’hora Jordan feia el 2-1 en plantar-se tot sol davant del porter. El partit s’ha complicat quan els seniencs s’han quedat amb 10 per l’expulsió de Dani per doble groga i poc després ha arribat el definitiu 2-2 en una falta penjada a l’àrea rematada de cap. Ja en els instants finals La Sénia hagués pogut aconseguir els tres punts en un fort xut llunyà de falta llançat per Xavi Pomada que ha anat a la creueta. Ha sigut una llàstima, el partit s’hagués pogut guanyar pel gran treball realitzat pels seniencs però la sort no ha acompanyat.