miércoles, 1 de diciembre de 2010

JESUS Y MARIA 1 LA SENIA 6

JESUS I MARIA 1: Alfred, Ivan, Abde, Alexandro, Elian, Jordi, Aleix. També van jugar: Albert, Francesc, Brian, Josava, Abdel.

C.F. LA SÉNIA B 6: Joan, Dani, Marc, Oscar, Gerard, Roger, Raquel. També van jugar: Ferran, Jordi, Madalin, Felix, Alex, Neus.

Gols: 0-1 Gerard (18''), 0-2 Gerard (13’), 0-3 Oscar (16’), 0-4 Ferran (17’), 0-5 Ferran (42’), 0-6 Ferran (51’), 1-6 (57’).
Parcials Quarts: 0-2 / 0-2 / 0-1 / 1-1

Incidències: Àrbitre: Joan Rumbau Bonet.

CRÒNICA:

Els seniencs s'havien que es podien col·locar líders ja que la Rapitenca descansava i no van desaprofitar aquesta oportunitat. Els seniencs van surtir enxufats tal com demostra el primer gol als 18 segons de partit. Els seniencs van continuar lluitan fins aconseguir el segon gol. L'inici del segon quart era fulminant, als 16 segons Oscar rematava amb el cap una centrada de Ferran i només sacar Ferran agafava la pilota i col·locava els 0-4 al marcador. El tercer quart va ser de domini per als de Jesus i Maria, per+o va tornar a ser Ferran qui amb una jugada individual definia perfectament. A l'últim quart empat a un gol amb el partit ja sentenciat.

Els seniencs acaben la primera volta amb una balanç molt positiu i sabedors de que hi ha opcions de poder estar entre els primers.