miércoles, 1 de diciembre de 2010

ULLDECONA 2 LA SENIA 1

Alineació: Eduard, Dídac, Èric, Martí Vinyals, Xavi, Dani, Robert, Jordan, Martí Gavaldà, Cristian i Chis. Suplents: Samir i Pablo.

Gols: Jordan

Primera part sense continuïtat de joc degut a la gran quantitat de faltes comeses on l’Ulldecona ha tingut la primera ocasió clara del partit que ha desaprofitat i han sigut els seniencs qui s’han avançat amb un gol de Jordan. Pocs minuts després Chis ha tingut el 0-2 a les seves botes però el seu xut ha estat molt innocent i el resultat ja no s’ha mogut en la primera part. En el primer minut de la segona part l’Ulldecona ha empatat en aprofitar un errada de marcatge en un corner. Pocs minuts després l’Ulldecona ha fet el 2-1 un altra vegada de corner i errant en el marcatge. A partit d’aquí els seniencs han intentat aconseguir l’empat però sense èxit, de fet s’ha fet un gol però l’àrbitre l’ha anul·lat per suposat fora de joc quan aparentment era totalment legal. Ja als últims minuts els dos equips s’han quedat amb deu jugadors i el marcador no s’ha mogut. Així dons la Sénia, que havia fet una primera part molt seriosa, ha acabat acusant els dos errors de marcatge en els corners ja que a part d’estos dos corners l’Ulldecona poca cosa més ha fet de cara a la porteria senienca.