TIVENYS 1 LA SENIA 3

LA SENIA :XAVI BARREDA , XAVI POMADA , MANU , FELIX , QUIM , ISSAC ,JORDI TOLOSA , RAMON , CARLOS TUKA , JOAN ZARAGOZA , CHESCU
BANQUILLO VILARROYA , KEVIN , ALFONSO , JORDAN GINER GINER , PAU MUÑOZ , JORDAN GINER
GOLES : JOAN ZARAGOZA : CHESCU, CARLOS TUKAI

Bon partit dels seniencs i una victòria merescuda per retrobar bones sensacions després de les últimes ensopegades. Els seniencs van sortir en tromba, i al minut 2 s´avançàven gràcies a Joan Zaragoza després d´una gran passada d´Isaac. Al minut 4 Chescu feia el 0 a 2. El partit semblava plàcid pel seniencs, però al minut 9 va haver una jugada que va marcar el signe del partit. Isaac rep una brutal entrada a l´altura del genoll, que li va impossibilitar seguir jugant, i no se sap quan de temps estarà fora dels terrenys de joc, i l´àrbitre no va enssenyar ni targeta. Els locals veient-se molt inferiors als rivals, i amb la permissivitat de l´àrbitre van endurir molt el joc al límit del reglament, i incitant als visitants amb continues patades i insults. En veure això els seniencs van desconectar una mica del partit, i s´arribava  al descans amb el 0 a 2. Només reprendre el partit, just al minut 1 Carlos Tukay marcava el 0 a 3. Però en una errada de marcatge al quart d´hora de la segona part, el Tivenys feia l´1 a 3 definitiu. D´aquí fins al final, el Tivenys va apretar una mica per mirar d´escurçar la diferència al marcador, cosa que no van saber aprofitar els visitants per sentenciar el partit en grans ocasions de Joan Zaragoza, Ramon, i dues grans intervencions del porter local a xuts de Xavi Pomada i Pau Muñoz que entràven per l´esquadra. Lamentar l´actitut dels jugadors locals en el tram final del partit, buscant continues trifulques, i destacar l´agressió que va patir Chescu, quan en ser canviat i quan l´àrbitre anotava el dorsal del canvi era agredit amb una patada per darrera a l´esquena.