domingo, 11 de noviembre de 2012

LA SENIA 5 SANT JAUME 4

LA SENIA : RAI, XAVI POMADA , MANU, JORDI TOLOSA , VILARROYA, ISSAC , JORDAN GINER , RAMON , CARLOS TUKAI , MARIUS , CHESCU
BANQUILLO , QUIM , XAVI BARREDA , DIDAC , ALFONSO , JOAN ZARAGOZA , PAU GOLES MARIUS - 2 , CARLOS TUKAI, JORDI TOLOSA , ISAAC

Elèctric partit el jugat al municipal de La Sénia, en canviar l´ordre de partits pel replantament de la gespa del camp del Sant Jaume. El partit semblava que seria un passeig pels seniencs on al minut nou ja guanyàven per 2 a 0 amb dos gols d´un magnífic Màrius, i una errada de Carlos Tukay per fer el 3 a 0. Però en una jugada aïllada, al minut 20 el Sant Jaume serveix una falta lateral i Rai se la traga fent el 2 a 1. Això va esperonar als locals, que en una jugada de Carlos Tukay feia el 3 a 1. Però quan semblava que tot estava decidit, i com ja va passant setmana a setmana, dues decissions arbitrals van posar el Sant Jaume en el partit. Primer amb un penal, quan toca la mà de Joan Villarroya d´esquena a la pilota i sense voluntarietat, i desprès en tragar-se un fora de joc de molts metres, que van permetre empatar els visitants. A la segona part, als cinc minuts, errada de Carlos Tukay en un còrner que propicia una contra del Sant Jaume que estableix el 3 a 4. A partit d´aquí el técnic local canvia 4 jugadors i revoluciona el joc, amb més puntes i sols tres defenses. El domini local va ser insistent i els visitants només podien parar el joc amb faltes, dues de les quals propiciàven que es quedèssin amb deu jugadors per doble groga. A falta de quinze minuts amb una jugada col.lectiva molt elaborada, Isaac empatava a quatre. En el temps de descompte, i amb l´equip local volcat a la porteria rival, una gran jugada per banda de Didac, servint a Pau, i aquest centrant al cap de Jordi Tolosà va propiciar el definitiu 5 a 4, fent justícia al marcador. Finalment els visitants es van quedar amb nou homes en una entrada brutal al mig del camp per la impotencia del resultat final.