LA SENIA 2 PERELLO 2

LA SENIA . RAI, QUIM , MANU, FELIX , XAVI POMADA , ISSAC  , JORDI TOLOSA , RAMON , PAU , MARIUS , CHESCU
BANQUILLO , DAMIAN , XAVI BARREDA , JOANM ZARAGOZA , CARLOS TUKAI , DIDAC , VILARROYA , JORDAN QUEROL
GOLES MARIUS , JORDI TOLOSA

Partit molt competit i incert fins al final el jugat entre els seniencs i el Perelló. El Perelló es  presentava com a líder al municipal senienc, i ho va demostrar als primer quart d´hora on hagués pogut sentenciar el partit, fent dos pals i aturant Rai una pilota que ja entrava a porteria. A partir del quart d´hora els seniencs es van refer i van poguer marcar en un acció de Ramon que repelia el travesser i en una jugada de Màrius aturada pel porter Gallego. Però el partit es jugava a les dues àrees i els eniencs es van avançar al minut 35 en aprofitar Màrius una pilota morta a l´àrea després d´una falta servida per Isaac. Però els seniencs, com en d´altres partits van deixar entrar al partit al Perelló, en predre una pilota al mig del camp en temps afegit, que va aprofitar Carranza per fer un gol des del còrner que va tocar al segon pal i va entrar a porteria. Només treure de porta es va xiular la mitja part. A la segona part, al minut 2, falta a la frontal de l´àrea i Tudela marcava l´1 a 2. A més al quart d´hora de la segona part, surt una pilota fora, però el Perelló continua la jugada, Félix pensant que havia xiulat l´àrbitre agafa la pilota amb la mà. Com l´àrbitre no havia xiulat és amonestat i com era la segona, els seniencs es quedàven mitja hora amb deu. Quan tothom pensava que la partit s´acabaria així, La Sénia va fer uns deu últims minuts com no havia fet durant la resta del partit, i va empatar a falta de nou minuts aprofitant Jordi Tolosà una pilota morta en la sortida d un còrner. Als dos minuts, arribava la jugada polèmica del partit, quan Chescu encarava sol davant el porter i era empentat pel defensa, penal claríssim que l´àrbitre no va voler veure. Fins al final els seniencs es van merèixer la victòria en dues ocasions claríssimes, una de Carlos Tukay que rebutja el porter, i en una sortida d´un còrner que treuen de la mateixa línea de gol.