LA SENIA . RAI, XAVI POMADA , MANU , FELIX , DIDAC , ALFONSO , JORDI TOLOSA , CARLOS TUKAI, ISSAC , MARIUS, CHESCU
BANQUILLO
QUIM , XAVI BARREDA , JORDAN GINER , VILARROYA , JOAN ZARAGOZA , PAU MUÑOZ , RAMON.

LOS MEJORES :  JORDI TOLOSA , DIDAC, XAVI POMADA

Mal partit dels locals i un Olímpic molt ordenat, aprofitant les errades locals, va fer que els tres punts marxèssin cap a Mora. La primera part va transcòrrer sense cap dominador clar. Els locals no acabaven de dominar el partit, i els visitants, molt ben situats al terreny de joc, i sabent el que havíen de fer, esperàven alguna errada local. Amb aquesta situació de partit, el Mora podia haver aprofitat dues errades en defensa dels locals, que Andreu Guiu no va saber rematar sol davant Rai. Quan semblava que la primera part acabaria amb empat a 0, una falta lateral inexistent xiulada per l´àrbitre al minut 45, va ser aprofitada per Pete per fer el 0 a 1 posant la pilota al pal del porter. Només treure de centre es va xiular el final de la primera part. A la segona part, els locals van sortit una mica més endollats però sense fer gaire perill a la porteria visitant, fins que al quart d´hora l´àrbitre xiula una altra falta lateral, que realment era falta a favor dels seniencs, i en una greu errada defensiva deixàven sol un jugador visitant per der el definitiu 0 a 2. Amb motiu dels canvis fets per l´entrenador local, l´últim quart d´hora va ser un atac i gol constant a la porteria visitant, però entre errades dels davanters locals, aturades del porter i defensa visitants, el marcador ja no es va moure més