LA SENIA 4 VILALBA 0

LA SENIA : XAVI BARREDA , XAVI POMADA , MANU , FELIX , DIDAC , CARLOS TUKAI , JORDI TOLOSA , RAMON , JORDAN QUEROL , JOAN ZARAGOZA, CHESCU
BANQUILLO . PAU MUÑOZ , QUIM , RAI , JORDAN GINER , ALFONSO, VILLAROYA
GOLES : vilarroya - 2 , jordan querol , Pau Muñoz

Bona victòria dels locals, que a la fi van gunyar un partit amb tranquilitat, i els permet mantenir-se a les primeres posicions de la taula. El partit va començar amb domini altern, encara que els seniencs tenien la iniciativa. Però al minut 10, Joan Zaragoza arriva tard a una pilota i rep una puntada del porter a les costelles. El cop no li permetia respirar i va haver de ser substituït per Pau Muñoz. Des d´aquest canvi, els seniencs van començar a dominar el joc, i el propi Pau Muñoz obria el marcador al minut 30 en definir molt bé davant el porter visitant. D´aquí fins al final de la primera part, el domini va ser més dels visitants, que fins i tot haguèssin pogut empatar en enviar Abdul un cop de cap al pal. A la segona part, als set minuts, i en una bona jugada de Pau Muñoz, Jordan Querol feia el 2 a 0. Des d´aquest moment els visitants van endurar el joc i es quedàven amb 10 jugadors per vermella directa al central en propinar un cop de puny sense pilota a Chescu. D´aquí fins al final, ocasions continues de La Sénia, i joc brusc i provocatiu dels visitants que veien que no podien amb els locals. Van arrivar dos gols més de Joan Villarroya, al minut 80 i en el temps de descompte per fer el 4 a 0 final. Destacar la provocació de l´entrenador visitant vers els jugadors locals, al tunel de vestidors un cop acabat el partit, escalfant el partit de tornada.