LA SENIA : XAVI , XAVI BARREDA , PALLARES , FELIX , POMADA , DIDAC , ALFONSO, JORDAN GINER, CARLOS TUKAI, RAMON , JORDAN QUEROL , PAU
BANQUILLO, DAMIAN , RAI , DIDA ABELLA , VILARROYA , CHESCU , JOAN ZARAGOZA , MARCE
GOLES JORDAN QUEROL
LOS MEJORES . RAMON , ALFONSO , XAVI POMADA

Nou empat de La Sénia a casa per tancar un any irregular. La Sénia, amb les baixes conegudes per lesió d´Isaac, Màrius, Manu per sanció i a última hora Jordi Tolosà, i els dubtes de Pallarés, Marce, Chescu i Didac va sortir de primer moment a encarrilar el partit. Als 10 minuts ja havia tingut dues grans ocasions, una de Pau Muñoz que enviaba una falta al pal, i un cop de cap de Jordan que aturava el porter visitant quan tothom cantava gol. Però a partir d´aquest moment, el bon joc fet a l´inici es va anar diluint i l´Ametlla sense fer gran cosa es va fer l´amo del partit. Quan tot semblava que s´arribaria a la fi de la primera part amb empat a 0, en un rebuig a la frontal de l´àrea local, l´Ametlla feia el 0 a 1 en el minut 40. A la segona part els seniencs van sortir decididament a capgirar el marcador, però cada cop  hi havia més nerviosisme. Van fallar gos gols cantats, un de Carlos Tukay, en una gran intervenció del porter, i al rebuig Pau Muñoz, sol davant de porta i amb el porter a terra, enviava la pilota per sobre el travesser. En el minut 69, Jordan Giner empatava el partit en rematar de cap un còrner. D´aquí fins al final, atac i gol de La Sénia per guanyar el partit, amb grans ocasions de Ramon i Joan Zaragoza. Però la pilota no va voler entrar i volaven dos punts més del municipal senienc.