DELTEBRE 1 LA SENIA 0

LA SENIA : XAVI BARREDA , XAVI POMADA , MANU, FELIX , QUIM , ALFONSO , JORDI TOLOSA , RAMON , PAU , MARIUS , DIDAC
BANQUILLO : JORDAN QUEROL, , RAI, JORDAN GINER , VILARROYA , CARLOS TUKAI, JOAN ZARAGOZA.
LOS MEJORES , QUIM , MARIUS , XAVI POMADA

Bon partit, i injusta derrota dels seniencs en no saber concretar les numeroses ocasions de que va gaudir durant el partit. Els seniencs es presentàven a Deltebre en les importants baixes de Chescu per enfermetat i Marce, Isaac i Pallarés per lesió, però van sortir a guanyar el partit. La primera part va ser molt disputada, amb tots dos equips intentant jugar a futbol. Els seniencs van desbaratar tres grans ocasions per part de Pau Muñoz, que no va saber encertar topant sempre amb el porter visitant, i amb una ocasió de Didac que no va arribar a rematar una gran centrada de Màrius. El Deltebre també va tenir dues ocasions claríssimes, en una rematada al pal, i una gran parada de Xavi. Amb 0 a 0 al descans es veia que el primer que marqués s´emportaria el partit. La segona part va ser dels seniencs que van tenir dues ocasions claríssimes més, una de Didac que aturava el porter a la mateixa línea de gol quan tothom ja el cantava i una de Pau Muñoz, que llençava una falta indirecta dins de l´àrea al cos del porter. Quan semblava tot dominat per La Sénia, i a l´espera del seu gol, en cinc minuts l´àrbitre mostrava cinc grogues als visitants i expulsava per dues d´elles a Manu. Faltàven vint minuts per jugar, i en la falta el Deltebre feia l´1 a 0. D´aquí fins al final, els locals, tot i jugant en superioritat, van deixar de jugar i van perdre tot el temps del mon, amb la complaçença de l´àrbitre. Els seniencs ho van intentar però el marcador ja no es va moure.