LA SENIA. RAI, PALLARES , MANU , MARCE , XAVI POMADA , JORDI TOLOSA , ALFONSO, ISSAC , PAU MUÑOZ , MARIUS , CARLOS TUKAI
BANQUILLO, QUIM , XAVI BARREDA, VILARROYA , RAMON ,JORDAN QUEROL , JOAN ZARAGOZA , DAMIAN.
BAJAS : FELIX , CHESCU, JORDAN GINER
GOLES : MARIUS

Mal partit dels seniencs que dieixen escapar les primeres posicions de la taula on van demostrar que sense actitud no es pot guanyar a ningú. En els primers cinc minuts, els seniencs van acosar la porteria local i semblava que sortien endollats per a gunayar el partit des d´un principi, però a partir del minut 10 la falta d´entrega dels visistants, i la força i ganes dels locals van decantar el partit i el Santa Bàrbara ja podria haver anat al descans amb algun gol a favor. Al final de la primera part es van produïr dues lesions, la de Pallarés i la d´Alfonso, dos dels pocs jugadors que encara es veia amb ganes, que van decantar definitivament el partit pels locals. A la represa, més del mateix però amb l´entrada de Carlos Gilabert pels locals, es va acabar de decidir el partit. Als dos minuts, i en la primera pilota que tocava, es donava la volta tot sol a dins de l´àrea i ajustava la pilota al pal, lluny  del porter Rai per marcar l´1 a 0. Sense que els visitants reaccionèssin, als 25 minuts de la segona part, en una pilota llarga, no hi va haver entesa entre els dos centrals visitants i el porter Rai acabava fent un claríssim penal que transformava Carlos Gilabert en el 2 a 0. A partir d´aquí, hi va haver un tímid esperit visitant, que va retallar distàncies mitjançant Màrius, i fins i tot hagués pogut empatar en un u contra u de Joan Zaragoza que no va saber definir sol davant el porter. Decepció total dels seniencs que van arrastrar 40 persones a fora de casa i que van marxar molt decepcionades.