Buscar este blog

domingo, 23 de septiembre de 2012

LA SENIA 0 CAMARLES 0

LA SENIA : RAI, PALLARES , MANU , FELIX , XAVI POMADA , ALFONSO, JORDI TOLOSA , ISSAC , PAU MUÑOZ , CHESCU , JOAN ZARAGOZA
BANQUILLO : QUIM BONET , KEVIN , MARCE , JOAN VILARROYA , RAMON , JORDAN QUEROL , CARLOS TUKAI


Molt bon partit el jugat per La Sénia i Camarles, que confirma que són dos aspirants a estar entre les primeres posicions a la taula en aquest campionat. El partit va començar bastant nivellat, però cap als deu minuts, el Camarles molt ben posicionat al terreny de joc i amb molta presió va ofegar completament als locals i durant vint minuts va passar per sobre de La Sénia, i s´hagués pogut avançar al marcador en un parell d´ocasions. Poc a poc els locals van anar imposant-se i l´últim quart d´hora de la primera part van imposar-se en el joc on van tenir un parell d´ocasions de Pau Muñoz i de Chescu per avançart-se al marcador.
La segona part va ser de domini de La Sénia en quatre o cinc ocasions clares de gol malaurades per Chescu, Joan Zaragoza i Ramon, on també cal destacar la bona feian del porter visitant Quim, que va desfer amb dues grans intervencions dos xuts enverinets de Chescu. Però el Camarles, a pesar del domini senienc, amenaçava constantment en perilloses contres, però la gran defensa senienca va fer que no tinguèssin cap oportunitat de gol.
Empat final, en un gran partit, encara que el que més es va merèixer la victòria van ser els locals.