LA SENIA: RAI , PALLARES , MANU, FELIX , XAVI POMADA , TOLOSA , ALFONSO, ISSAC ,CHESCU, MARIUS , PAU.
BANQUILLO :  JOAN ZARAGOZA , VILARROYA , KEVIN , MARCE , DAMIAN , JORDAN QUEROL, CARLOS TUKIA.
GOLES : CHESCU
LOS MEJORES , MARIUS , PALLARES , CHESCU

Bon partit dels seniencs en el seu debut a casa en un partit on hagués pogut marcar molts més gols, però davant d´un bon rival, el Pinell, que va plantar cara i hagués pogut complicar i molt el partit si hagués concretat un parell de jugades clares de gol al tram final del partit.
El partit va començar amb els locals portant la iniciativa del joc, intentant donar molt de ritme al partit per tal de desbordar per banda i fer molt de mal en centrades directes a l´àrea, per contra el Pinell alentia més el joc, i intentava tenir més la pilota. Però al minut 11, en una jugada pel mig entre Màrius i Chescu, aquest últim l´aprofitava per fer l´1 a 0. A partit d´aquí, més domini dels locals, que en una molt bona primera part, sobre tot de Màrius en atac, desbordant continuament, i Pallares i Manu en defensa, que eren tot un mur, els seniencs haguèssin pogut sentenciar el partit. A la segona meitat, més del mateix, però amb un Pinell més ambiciós i arribant amb perill a l´àrea local, però que va permetre més contres de La Sénia. Al minut 70 a la sortida d´un còrner, fan falta a Pau quan anava a rematar de cap, i l´àrbitre xiula penal, Chescu el llença, el porter visitant l´atura però al rebuig Chescu fa el 2 a 0. Acte seguit van haver 10 minuts de domini del Pinell, amb dues ocasions claríssimes de gol, on si alguna hagués entrat, s´hauria complicat molt el partit per als locals. Amb l´entrada de gent fresca pels canvis fets, La Sénia hauria pogut golejar amb quatre ma a ma amb el porter visitant, que es va erigir amb l´heroi del partit, en aturar-ho tot en la recta final del partit.