LA SENIA . RAI , FELIX , DAMIAN, MANU, XAVI POMADA , ALFONSO, JORDI TOLOSA , JORDAN GINER , MARIUS , CHESCU , PAU
BANQUILLO , JOAN VILARROYA , KEVIN , MARCE , ISSAC , JORDAN QUEROL , JOAN ZARAGOZA , CARLOS TUKAI

GOLES : CHESCU, MARCE , TOLOSA

EMPEZAMOS BIEN

Merescudíssima victòria per als seniencs en el partit inaugural del campionat, davant un conjunt massa agressiu, amb la permessivitat arbitral, que no va poder contrarestar l´intent de jugar a futbol dels seniencs, els quals van posar el que havien de posar per emportar-se els tres punts.
El partit va començar amb una jugada que reflexava el que passaria en la resta del partit. El nou jugador senienc Pau marxava per la banda i era enviat contra la tanca que delimita el camp sense que l´àrbitre indiqués res. L´intent de jugar a futbol per part dels seniencs era impedit pel continu joc dur, fora de la legalitat dels locals. Així la primera part va acabar 0 a 0 amb una ocasió dels seniencs en una rematada de Xavi Pomada, i amb la totalitat de la defensa local amb tarjeta groga. A la represa, més del mateix, joc molt dur per part de l´Aldeana on els visitants eren els únics que volien anar a per la victòria amb decissió. Al quart d´hora de la segona part, Chescu va treure una falta a la frontal de l´àrea i un jugador local situat a la barrera dins de l´àrea la va rebutjar amb la mà. L´àrbitre va tardar uns 20 segons en xiular el penal, però ho va fer i Chescu feia el 0 a 1. A partir d´aquest moment, els locals encara es van exaltar més, i es quedaven en deu homes per una dura entrada. Els seniencs van perdonar en un parell de contres, i a falta de deu minuts, i en una badada defensiva, un jugador local entrava a l´àrea i en notar un petit contacte es llançava a l´àrea, cosa que l´àrbitre no va dubtar en assenyalar el penal i calmar els ànims locals. 1 a 1 i nou encontre en deu minuts. Però els seniencs en lloc de venir-se avall, van anar a pel partit, sobre tot desprès de que els locals es quedaven en nou en una altra dura entrada. A falta de dos minuts, en un còrner, el nou jugador Màrius rematava de cap, el porter local rebutjava la pilota en una gran intervenció, i Jordi Tolosà al rebuig marcava de cap. Amb el partit decidit, Marce aprofitava un altre còrner per rematar de mitja volea a l´esquadra marcant el definitiu 1 a 3 al temps de descompte.