LA SENIA RAI, PALLARES , FELIX , MANU, JORDAN QUEROL, MARCE, JORDI TOLOSA , ISSAC , VILARROYA , MARIUS , JOAN ZARAGOZA
BANQUILLO, QUIM , XAVI BARREDA , JORDAN GINER , DAMIAN , CARLOS TUKAI , PAU MUÑOZ , CHESCU.
BAJAS , RAMON , XAVO POMADA , DIDAC , ALFONSO
GOLES : MARIUS , JORDI TOLOSA

Revolució tàctica dels seniencs per tal de capgirar la mala dinàmica mostrada a l´últim partit, però que no es va reflexar ni en el joc no en el marcador final. Els locals van sortir a un ritme molt més lents que els rivals, i això es va reflexar en la primera mitja hora on es va arribar amb 0 a 2, aprofitant els visitants dues errades greus en defensa, gràcies a la seva actitud d´anar a per totes les pilotes. A partir del segon gol visitant, els locals es van anar endollant i a la primera part ja haguèssin pogut donar la volta al marcador en ocasions clarísimes de Màrius, Villarroya i Joan Zaragoza. La segona part va començar amb un triple canvi local donant entrada a Jordan Giner, Pau Muñoz i Chescu. El partit es va jugar pràcticament en camp de l´Atlas, però no es va poder finalitzar la remuntada degut al poc encert davant de porta dels seniencs. Primer una ocasió claríssima de Joan Zaragoza, al quart d´hora penal sobre Joan Zaragoza i Chescu el falla. Als vint minuts en un còrner marcava Jordi Tolosà de cap. Desprès continues ocasions malvaratades per Isaac, Joan Zaragoza, Màrius i Pau Muñoz, fins que a deu minuts del final Màrius empatava a dos. D´aquí fins al final acós continuo de La Sénia però sense poder marcar el gol de la victòria