LA SENIA 2 FLIX 2

LA SENIA , RAI, XAVI POMADA , MANU , MARCE , FELIX , ISSAC , JORDI TOLOSA , RAMON , PAU MUÑOZ , MARIUS , CHESCU

BANQUILLO, QUIM , XAVI BARREDA , DAMIAN , VILLAROYA , JORDAN GINER ,  CARLOS TUKAI , JOAN ZARAGOZA.

GOLES , CHESCU-2

Injust resultat l´obtingut pels seniencs, en un bon partit de futbol,entre dos rivals condemnats a estar a la part alta de la classificació. La Sénia va fer la millor primera mitja hora de futbol que s´ha vist aquest any, seriosos a la defensa, en un mig del camp manat per Ramon i Isaac, i desbordant per bandes en Màrius i Chescu, davant d´un gran equip, que s´ha gastat molts diners per pujar de categoria. Desprès de vàries incursions a la porteria rival, i en una gran jugada per banda de Màrius, al minut 26 Chescu feia l´1 a 0. A partir d´aquí el Flix es va despertar i de tant en tant arribava a l´àrea local amb la seva tripleta davantera, Ivan Fontana, Jacob i Mesegué. Però a l´últim minut de la primera part el lateral Marc Viñas va ser expulsat per doble tarjeta groga per dos patades a destemps. Això va provocar el primer altercat entre banquetes, provocada per l´entrenador visitant. A la mitja part, tot el cos tècnic i directiu del Flix van fer saber a l´àrbitre que ells creien que l´havia perjudicat, i tot això es va reflexar al segon temps, amb un arbitratge parcial fora de l´habitual. A la represa, va sortit fort el Flix, però als 10 minuts un jugador que acabava d´entrar al camp es trencava el genoll tot sol. Això va provocar distracció en el joc, i ben aviat Jacob es deixa caure a l´àrea, i l´àrbitre, que en principi no havia assenyalat res, xiula  penal després de ser escridassat pels jugadors visitants. Ivan Fontana feia l´empat. Però als 20 minuts Chescu creuava una pilota, en una gran jugada dels locals per avançar novament als seniencs. A falta d´un quart d´hora i quan el joc es mantenia crispat, l´àrbitre assenyalava un altre penal per mans inexistents de Felix i l´expulsava, fent Ivan Fontana l´empat a 2. Acte seguit els seniencs es van desconcentrar i haguèssin pogut rebre el 2 a 3 en una jugada que va acabar al pal local. Però als últims cinc minuts haguéssin pogut guanyar en dues jugades de Pau i de Màrius que no van entrar de miracle. Cal lamentar al final del partit, en el túnel de vestidors i a la grada, les amenaces de jugadors i directius del Flix dient que ja anirem al seu camp i ens ho explicaran, quan a La Sénia han fet el que han volgut i no els ha passat res.