MORA NOVA 1 LA SENIA 0

LA SENIA :  RAI, PALLARES, FELIX , MARCE, LITMI, ALFONSO. DAVID GOMEZ , CARLOS TUKAI, JOAN VILARROYA , PACHA , CHESCU.
BANQUILLO: DAMIAN , EDUARD, RAMON, ISSAC, PABLO
LOS MEJORES . MARCE, CHESCU, FELIX

Nova derrota en un partit igualat, que hagués hagut d´acabar amb empat, però marcat per l´actuació predeterminada de l´àrbitre, que des del primer fins a l´últim minut va anar en contra de La Sénia. En els primers minuts, el partit va transcòrrer sense cap ocasió clara i molt joc al mig del camp, però l´àrbitre ja feia de les seves i cada cop posava més nerviosos als visitants. Al minut 25, una pilota llarga és mal medida per Rai que es queda a mitja sortida, i Magí s´avança a la defensa i fa una vaselina que establia el definitiu 1 a 0. A partir d´aquí més domini dels visitants però sense arribar clarament a la porteria rival, fins que al minut 40 Carlos Tukay es queda sol davant el porter, i rep una forta entrada pel darrera, penal i expulsió que l´àrbitre no va veure, en canvi en la jugada següent xiula un penal a l´àrea visitant que només va veure ell, però Rai va aturar la pena màxima. A la segona part, més domini dels seniencs, però sempre aturats per la labor arbitral, ja que van haver dos penals més claríssims, a favor dels seniencs quan anàven a rematar a porta que l´àrbitre no va voler veure. Al final expulsió del delegat visitant, que l´àrbitre va aprofitar per xiular el final quan faltàven dos minuts per acabar el partit, i encara deia que havia afegit quatre minuts.