ALCANAR 2 LA SENIA 4

FICHA DEL PARTIDO AQUI

Alineació: Kevin, Dídac, Martí, Xavi, Morales, Dani, Jordi S, Jordan, Ramon, Jordi G i Joan. Banqueta: Pablo, Alexis i Julià.
Gols: Joan 3 i Jordi G.
Bona primera part de l’equip senienc que s’ha acabat un una avantatja de dos gols. Al primer minut l’Alcanar feia el 1-0, en possible fora de joc. A partir d’aquí l’equip local no ha creat perill en tota la primera part. Cap al minut 20 Joan feia l’empat en rematar una jugada de corner. Poc després Jordi G feia el 1-2 aprofitant una indecisió entre el porter i el defensa, i ja a les acaballes de la primera part Joan feia el 1-3, un gol molt protestat pels locals per un possible fora de joc. A la segona part la intensitat dels seniecs ha baixat molt i l’Alcanar ha retallat distàncies i fins i tot hagués pogut empatar per mitjà de varies ocasions clares de gols. Ja als últims minuts i després de l’expulsió de dos jugadors canareus fruit dels nervis Joan feia el definitiu 2-4 de penal.