LA SENIA RAI, MARCE, FELIX , CRISTIAN ,LITMI,  JORDAN QUEROL, RAMON, ISSAC , JOAN ZARAGOZA, MARTI VILAR, PABLO.
SUPLENTES.  JORDI TOLOSA , ALFONSO, DIDAC.

BAJAS : ENRIC , CARLOS TUKIA , CHESCU, VILARROYA , PALLARES ,  JORDAN GINER, PACHA, JOAN ABELLA , DAMIA , MANU, EDUARD.
LOS MEJORES : JORDAN , ALFONSO, JOAN ZARAGOZA

Metitori partit el jugat per La Sénia al camp del campió de la categoria, l´Ampolla, per les moltes baixes en que es presentaven els visitants, per lesió, sanció, i comunions, amb cinc juvenils, quatre dels quals a l´equip titular, i amb dos canvis i sense porter suplent. El partit va començar amb el passadís que els seniencs van fer a l´equip campió, i als cinc minuts, errada de Rai, que va tenir una tarde nefasta, li dóna la pilota a Gordo que marca a plaer l´1 a 0. El partit seguia sense cap dominador clar, l´Ampolla millor situat al terreny de joc, però sense mostrar la gran superioritat de qualitat que se le presumia a un campió contra un equip molt jove. Als 20 minuts Gordo ampliava el marcador en treure una falta magistral i col.locar-la per l´esquadra. Al cap d´un moment, lesió de l´únic porter Rai, que es va fver un petit esquinç al tormell, però va continuar amb molèsties tot el partit. No sabem si per això o perque realment tenia una mala tarde, al minut 44 en una sortida en fals, regalava el 3 a 0 a Amado. A la segona part, el seniencs van sortit més posats i en dues contres en mà a mà amb el porter, haguèssin pogut fer dos gols, un de Pablo, amb gran aturada de Chema, i l´altre del juvenil Jordan que en driblar-se al porter, és derribat a l´interior de l´àrea que l´àrbitre no va xiular. Als 20 minuts, una altra errada de Rai en una sortida, donava el 4 a 0 per l´Ampolla. En aquest moment, i sense saber com, es va generar una baralla entre els dos equips al mig del camp, on el local Dani va agafar del coll al visitant Marce i li va reventar els llavis a cops de puny, en veure això el germà de Marce, Félix va anar a auxiliar al seu germà, i en la trifulca va acabar amb els dos germans visitants i el jugador local originari de la trifulca, expulsats per vermella directa. Al cap d´uns minuts Ivan Abat també era expulsat per doble groga i tots dos equips es van quedar amb nou. En una falta botada per Ramon al travesser, Alfonso reduïa distàncies, 4 a 1 a un quart d´hora del final. Però en uns minuts, nova errada de Rai, perd la pilota i fa penal que Robert Cabrera transforma en el 5 a 1. Però els seniencs van treure l´orgull, i primer Ramon, i després el juvenil Jordan posàven el definitiu 5 a 3.